Philips BDM3470UP: Οθόνη 34 ιντσών Wide-screen

0
Η Philips παρουσίασε τη νέα της οθόνη BDM3470UP με την τρομακτική διάσταση των 34” διαγωνίου. Η οθόνη αυτή είναι Ultra Wide και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες καταλαμβάνει μεγάλο χώρο σε μήκος και όχι τόσο σε ύψος.

Η οθόνη αυτή έρχεται με ανάλυση 3440×1440, με πάνε IPS και 5ms χρόνο απόκρισης τεχνολογίας G2G. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι στα 60Ηz και ο λόγος αντίθεσης φτάνει τα 1000:1 με 320 cd/m² φωτεινότητας και άριστη 178/178 γωνία θέασης.

Το βάθος χρωμάτων της ανέρχεται στα 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα με W-Led οπισθοφωτισμό προσφέροντας πραγματικό sRGB. Η οθόνη επίσης περιλαμβάνει τεχνολογίες όπως το SmartUniformity που βελτιώνουν την ακρίβεια των χρωμάτων ώστε να προσφέρει 95% κατά μέσο όρο ακριβούς απεικόνισης.

Η συνδεσιμότητας της περιλαμβάνει μια θύρα ΗDMI, Display, VGA & DVI με δύο επιπλέο θύρες USB 2.0 και 2 θύρες USB 3.0. Ωστόσο μαζί με όλες αυτές τις καινοτομίες, στο θηρίο αυτό που αποκαλείται οθόνη έχουν συμπεριληφθεί και 2 στερεοφωνικά ηχεία των 3Watt και τεχνολογία PiP/ PbP.

H βάση της μπορεί να καμφθεί με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να την προσαρμόσετε όπως θέλετε για κάθε γωνία θέασης που επιθυμείτε. Ωστόσο και η περιστροφή, αν και φαντάζει παράξενο λόγω του όγκου της είναι δυνατή.

Η τιμή της ανέρχεται στα 779 ευρώ και είναι διαθέσιμη και σήμερα.



Philips BDM3470UP


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top