Sony SmartWatch 3: Απαντά στο Apple Watch με 2 μέρες μπαταρία

0
Η Apple ανακοίνωσε εχθές το πολυσυζητημένο Apple Watch, το οποίο κατά πολλούς αναλυτές όχι μόνο θα κάνει την Apple κυρίαρχη στα smartwatches, αλλά θα δώσει σημαντική ώθηση και στην αγορά που κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο από 24 Απριλίου με τιμή από 349 έως 17.000 δολάρια.

Από άποψη τιμής, σίγουρα είναι «πάνω» από τον ανταγωνισμό. Το θέμα όμως είναι η μπαταρία του η οποία με κανονική χρήση διαρκεί λιγότερο από 24 ώρες, συγκεκριμένα γύρω στις 18 ώρες.
Πάνω σε αυτό πατά η Sony η οποία βρήκε την ευκαιρία να προμοτάρει το δικό της smartwatch, Sony SmartWatch 3, μέσω Facebook και Twitter. Μας υπενθυμίζει ότι το δικό της ρολόι έχει μπαταρία που διαρκεί 2 μέρες (βεβαίως δεν διευκρινίζει αν είναι δυο 24ωρα).

Το Sony SmartWatch 3 τρέχει Android Wear έχει τιμή στα 249 δολάρια (ΗΠΑ), δηλαδή 100 δολάρια πιο φθηνό από το οικονομικότερο μοντέλο της Apple, είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IPx8 αντί για IPx7 που έχει το Apple Watch.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος θα επικρατήσει σε μια αγορά που τώρα ξεκινάει, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι με την είσοδο της Apple, μεγάλωσε ο ανταγωνισμός.


sony smartwatch 3


apple watch battery



Πηγή:1, 2
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top