Volvorii: Το παπούτσι που αλλάζει design μέσα από το smartphone [video]

0
Όταν η τεχνολογία συναντά τη μόδα, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον και δη όταν συναντά τη γυναικεία μόδα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια ονόματι Volvorii τα οποία μπορούν να αλλάξουν το design τους μέσα από το κινητό.

Πως γίνεται αυτό; Με τη χρήση εύκαμπτης πλαστικής e-paper οθόνης η οποία είναι τοποθετημένη στην επιφάνεια του παπουτσιού. Το παπούτσι είναι εξοπλισμένο με Bluetooth LE module και μικρή μπαταρία η οποία φορτίζει ασύρματα. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορείς να αλλάζεις το χρώμα του παπουτσιού σε άσπρο, μαύρο ή κάποια άλλη απόχρωση μεταξύ των δυο χρωμάτων χρησιμοποιώντας το κινητό. Επιπλέον μπορείς να προσθέσεις διάφορα σχέδια έτσι ώστε να ταιριάζουν με τα ρούχα που φοράς.

Αν και οι περισσότεροι άντρες μπορεί να έχουν ένα ή δυο ζευγάρια παπούτσια για όλες τις περιστάσεις, για τις γυναίκες είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα και χρειάζονται πολλά περισσότερα ζευγάρια για να ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο.

Το project έχει μπει για χρηματοδότηση στο Indiegogo όπου ζητά 50.000 δολάρια και έχει καταφέρει να μαζέψει 11.000 δολάρια με 24 μέρες να απομένουν μέχρι τη λήξη της καμπάνιας.

Δείτε την καμπάνια στο Indiegogo: Volvorii



 Volvorii

Volvorii

Volvorii

Volvorii

Volvorii

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top