BlackBerry: Διέρρευσαν τρία μη ανακοινωμένα smartphones

0
Τρία νέα smartphones φαίνεται πως έχει στα σκαριά η BlackBerry σύμφωνα με τις εικόνες που διέρρευσαν. Το ένα είναι ο διάδοχος του BlackBerry Passport το οποίο έχουμε δει ήδη με την ονομασία BlackBerry Oslo, τα άλλα είναι BlackBerry Slider και P’9984 Porsche Design.

Το BlackBerry Oslo αναμένεται να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το BlackBerry Passport, ανάλυση οθόνης 1440×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 800, κάμερα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και μπαταρία 3450mAh.
Το δεύτερο είναι το P’9984, συνήθως η κωδική ονομασία «P» αναφέρεται στα Porsche Design μοντέλα και φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την γραμμή του Passport με QWERTY πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη.

Τελευταίο είναι το BlackBerry Slider ή αλλιώς BlackBerry Venice το οποίο εμφανίζεται σε διάφορες εικόνες με κυρτή οθόνη και μπροστινό ηχείο στην κάτω πλευρά.
Λέγεται ότι θα έχει high-end χαρακτηριστικά όπως οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 (QHD), οκταπύρηνο επεξεργαστή, μπαταρία 3650mAh, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.
Μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του το φθινόπωρο.

BlackBerry Slider/Venice

BlackBerry SliderVenice


BlackBerry SliderVenice

BlackBerry Oslo

blackberry oslo


BlackBerry Oslo

P’9984 Porsche Design

P9984 Porsche Design


Πηγή
 2

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top