Halo 5: Guardians: Collector's και pre-order

0
Η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει την multiplayer beta του Halo 5: Guardians και παράλληλα ανακοίνωσε τα pre-order bonuses και τις συλλεκτικές εκδόσεις, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία τους.

Οι Pre-order εκδόσεις θα είναι τρεις:
 
- Βασική έκδοση (60€): Περιλαμβάνει μόνο το παιχνίδι. Αν κάνετε pre-order θα λάβετε μία αποκλειστική αφίσα που δεν θα πωλείται στο εμπόριο.
- Limited Edition (100€): Όλα τα παραπάνω μαζί με ψηφιακό περιεχόμενο και αποκλειστικά αντικείμενα. Όλα αυτά μέσα σε ένα steelbook.
- Limited Collector's Edition (250€): Εδώ το κόστος αποδεικνύεται πολύ υψηλό αλλά η συλλεκτική αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω μαζί με ένα άγαλμα σχεδιασμένο από την εταιρεία ανάπτυξης 343 Industries. Κι επειδή η Microsoft μας έχει συνηθίσει σε μεγάλα Halo αγαλματίδια, θα αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθός του και τι θα απεικονίζει.
Όσοι έχετε το Halo: The Master Chief Collection θα μπορείτε να παίξετε ήδη στην beta η οποία λήγει στις 18 Ιανουαρίου. Το περιεχόμενο που αφορά Halo: Nightfall και Halo: The Master Chief Collection και που έχετε ξεκλειδώσει στην Halo 5: Guardians multiplayer beta θα παραμείνει και στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

[UPDATE: 27/4/15 - Επιβεβαιώθηκε η Limited edition του Xbox One] Ο επικεφαλής της 343 Industries, Josh Holmes, αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την ύπαρξη μίας νέας Limited edition του Xbox One με το Halo 5. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για μια αρκετά εντυπωσιακή έκδοση, οπότε οι συλλέκτες καλό θα ήταν να μαζεύουν τις οικονομίες τους από τώρα. Με την Ε3 να πλησιάζει, είναι πολύ πιθανό να έχουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες.
Το Halo 5: Guardians θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για Xbox One. Μέχρι τότε διαβάστε το review του Halo: The Master Chief Collection από τον Παντελή Δασκαλέλο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top