Intel Compute Stick διαθέσιμο για προ-παραγγελίες

0
Το Intel Compute Stick είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα υπολογιστικά stick του 2015, μετά την επίσημη ανακοίνωση του τον Ιανουάριο στο CES 2015. Η συσκευή από σήμερα είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες. Έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με Linux και Windows και μπορείτε να παραγγείλετε από διάφορες ιστοσελίδες λιανικής πώλησης. Η συσκευή θα αποσταλεί αργότερα αυτό το μήνα ή στις αρχές Μαΐου του 2015.

Η έκδοση Linux του Intel Compute Stick τρέχει με Ubuntu και κοστίζει 50 δολάρια φθηνότερα από το μοντέλο των Windows. Το μοντέλο των Windows κοστίζει περίπου 150 δολάρια, αλλά φέρει 2GB RAM (αντί του 1GB RAM που χρησιμοποιούν τα Ubuntu) ή και 32GB χώρο αποθήκευσης.


Το Intel Cοmpute Stick είναι ένας μικροσκοπικός υπολογιστής που μπορείτε να συνδέσετε σε θύρα HDMI μιας οθόνης LCD ή σε κάποια τηλεόραση. Η συσκευή θα μετατρέψει την οθόνη σας σε ένα πλήρως εξοπλισμένο desktop που θα τρέχει με Linux (Ubuntu) ή το λειτουργικό σύστημα της Microsoft Windows. Μπορείτε να το μεταφέρετε στην τσέπη σας και έτσι θα έχετε ένα πραγματικά φορητό υπολογιστή όποτε τον χρειάζεστε.

Η συσκευή Intel Compute Stick είναι αρκετά ισχυρή, καθώς έρχεται με έναν επεξεργαστή quad-core Intel Atom Z3735F CPU χρονισμένο στα 1.33GHz (μπορεί να ενισχυθεί μέχρι και στα 1.83GHz), 1GB RAM για την έκδοση του Ubuntu και 2GB RAM για το μοντέλο των Windows, πλήρους μεγέθους HDMI out, μια microUSB θύρα, μια θύρα USB 2.0, μια υποδοχή κάρτας microSD, Wi-Fi 802.11b/g/n, και Bluetooth 4.0.

Σημειώστε ότι ενώ η έκδοση των Windows του Intel Cοmpute Stick έχει 32GB χώρο αποθήκευσης eMMC, το μοντέλο με τα Ubuntu έχει μόνο 8 GB eMMC χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο, η συσκευή με το Ubuntu κοστίζει 50 δολάρια φθηνότερα από το μοντέλο που χρησιμοποιεί Wwindows 8.1.

πηγη
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top