Sony Xperia Z4: Διέρρευσε η παγκόσμια έκδοση ως Xperia P2;

0
To Sony Xperia Z4 ανακοινώθηκε 20 Απριλίου με design και specs που προκάλεσαν ανάμεικτες αντιδράσεις στους fans της, αλλά όπως και να έχει η συγκεκριμένη έκδοση περιορίζεται μόνο για την Ιαπωνία. Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέλη Μαΐου θα ανακοινωθεί νέα έκδοση για την παγκόσμια αγορά.

Σήμερα ξεκίνησαν να ακούγονται οι πρώτες πληροφορίες για ένα smartphone το οποίο όμως έχει την ονομασία Sony Xperia P2 και λέγεται ότι μπορεί να είναι η επόμενη ναυαρχίδα. Από τα παρακάτω σχέδια που διέρρευσαν βλέπουμε οθόνη 5.2 ιντσών TRILUMINOS Display IPS με διαφορετικό design και έχει ανάλυση 1080×1920 pixels.

Επιπλέον αναφέρεται ότι θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 12 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5.1 Megapixel και την τεράστια μπαταρία των 4240mAh. Το πάχος του Sony Xperia P2 κυμαίνεται από 8.9 χλστ. στο πιο λεπτό σημείο και φτάνει στα 10.9 χλστ.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το Xperia P2 είναι η παγκόσμια έκδοση του Sony Xperia Z4, οπότε κρατάμε επιφυλάξεις και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το πως θα κινηθεί η Sony φέτος.

Sony Xperia P2

Sony Xperia P2



Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top