Cityman και Talkman Τα πιο ισχυρά κινητά της Microsoft

0
Σήμερα κυκλοφόρησαν νέες πληροφορίες για δύο από τα πιο προηγμένα κινητά τηλέφωνα με Windows που σχεδιάζει να διαθέσει η Microsoft φέτος. Τα Cityman και Talkman ετοιμάζονται. Αν κρίνουμε από τις προδιαγραφές που διέρρευσαν, θα είναι πολύ πιο ισχυρά από οποιοδήποτε άλλο smartphone που κυκλοφόρησε η εταιρεία μέχρι σήμερα.


Σύμφωνα με μια νέα δημοσίευση, τα δύο smartphones της σειράς Lumia είναι εσωτερικά της εταιρείας γνωστά ως «Cityman» και «Talkman.» Από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν με Windows 10 θα πρέπει να έρθουν μετά την διάθεση του νέου λειτουργικού από τη Microsoft.

Η πρώτη συσκευή, με την κωδική ονομασία Cityman, θα έχει μια αρκετά μεγάλη οθόνη 5,7 ιντσών που θα υποστηρίζει Quad HD στα 2560×1440 pixels. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα από την Microsoft καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχει άλλη τέτοια συσκευή.

Η συσκευή Cityman θα τρέχει με έναν επεξεργαστή 64-bit octa-core Qualcomm Snapdragon 810, Θα έχει 3GB RAM και 32GB χώρο αποθήκευσης, μαζί με μια υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση της χωρητικότητας.

Θα έχει μια φωτογραφική μηχανή 20 megapixel στην πίσω πλευρά (ίσως PureView), με μια 5-megapixel κάμερα στο μπροστινό μέρος. Το smartphone θα τροφοδοτείται από μία μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 3.000 mAh.

Το δεύτερο high-end Lumia smartphone, με την κωδική ονομασία Talkman φημολογείται ότι θα έχει μια ελαφρώς μικρότερη οθόνη 5,2-ιντσών με την ίδια ανάλυση Quad HD στα 2560×1440 pixels.

Η συσκευή Talkman θα έρθει έναν επεξεργαστή hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3GB RAM και 32GB χώρο αποθήκευσης.

Στο πίσω μέρος, η συσκευή θα διαθέτει την ίδια 20-megapixel κάμερα, ενώ η μπροστινή θα είναι πάλι στα 5-megapixel για κλήσεις βίντεο και selfies.

Το Talkman θα έχει και αυτό υποδοχή κάρτας microSD όπως και μια 3000 mAh αποσπώμενη μπαταρία. Αναφέρεται ότι το Talkman θα είναι λεπτότερο από το Lumia 930, αλλά να δούμε πώς θα το καταφέρει.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί επίσης ότι και τα δύο επερχόμενα smartphones θα διαθέτουν το χαρακτηριστικό triple-LED (triple tone) flash για τις κύριες κάμερες τους.
 



Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top