Βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά, με το Phone Tester.

0
Το Phone Tester πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο που αναλύει και εξετάζει το υλικό (hardware) της Android συσκευή σας και σας παρουσιάζει πληροφορίες σχετικά με αυτό. Με αυτόν τον εύκολο τρόπο μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν σωστά.

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:

Αισθητήρες, που υποστηρίζονται από την συσκευή σας καθώς και τις τιμές τους. Αισθητήρες όπως Επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, πυξίδα, αισθητήρας απόστασης και αισθητήρας πίεσης.

WiFi. Την κατάσταση και πληροφορίες σχετικά με το Wifi, όπως την τοπική και εξωτερική IP, τον διακομιστή DHCP, την διεύθυνση MAC, την κατάσταση του σήματος κλπ.

Τηλεφωνία. Την κατάσταση τους σήματος, το IMEI της συσκευής και άλλες πληροφορίες σχετικές με το δίκτυο.

Phone Tester - android

GPS. Δεδομένα που προέρχονται από το GPS, όπως τους δορυφόρους, το γεωγραφικό πλάτος μήκος και ύψος κλπ.

Μπαταρία. Επίπεδο φόρτισης, χωρητικότητα, θερμοκρασία, τον χρόνο και την υγεία της μπαταρίας είναι κάποιες από τις χρήσιμες πληροφορίες.

Multitouch Test. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να διαπιστώσετε αν υπάρχει κάποιο σημείο επαφής το οποίο δεν αναγνωρίζει η συσκευή σας.

Κάμερα. Πληροφορίες σχετικά με την κάμερα, όπως ανάλυση εστιακή απόσταση, μέγεθος αισθητήρα, λειτουργίες εστίασης, ανάλυση βίντεο και άλλες φυσικά τόσο για την πίσω όσο και για την μπροστά κάμερα της συσκευής.

Πληροφορίες συστήματος, τόσο για το Hardware όπως CPU, RAM κλπ, όσο και για το λογισμικό που χρησιμοποιεί η συσκευή όπως την έκδοση Android, τον kernel, το Firmware αλλά και

ΜέγεθοςΈκδοσηΛειτουργικό
 1.4 ΜΒ 2.0.6 Android 2.3+
 




Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top