Διαθέσιμες στην Ευρώπη οι πρώτες στον κόσμο Smart TVs με Firefox OS από την Panasonic

0
Πριν από 10 ημέρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα πρώτα screenshots του λειτουργικού συστήματος Firefox OS για τηλεοράσεις και σήμερα έρχεται η επίσημη ανακοίνωση από την Panasonic ότι ξεκινά τη διάθεση των πρώτων Firefox Smart TVs άμεσα από την Ευρώπη και αργότερα σε όλο τον κόσμο.


Ο διευθυντής του τμήματος TV Business της Panasonic, Masahiro Shinada, δήλωσε
Χάριν στη συνεργασία μας με τη Mozilla και τον ανοικτό χαρακτήρα και την ευελιξία του Firefox OS, είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα πιο φιλικό περιβάλλον χρήσης. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια καλύτερη και διαφορετική εμπειρία στους καταναλωτές.
Ο CTO της Mozilla, Andreas Gal, συμπλήρωσε,
Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Panasonic για τις πρώτες Smart TVs στον κόσμο με λειτουργικό σύστημα Firefox OS. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους υλικό (εφαρμογές, videos, φωτογραφίες, ιστοσελίδες) μεταξύ διαφορετικών συσκευών χωρίς να είναι δεσμευμένοι σε ένα ιδιωτικό οικοσύστημα.

Στα νέα μοντέλα συμπεριλαμβάνονται οι κυρτές Panasonic 4K Viera CR850 (65”) και CR730 (55”) και διάφορα άλλα μοντέλα της σειράς Panasonic CX, αλλά προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές τους.




Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top