Η εφαρμογή που βάζει τέλος στον σπαστικό περιορισμό του Spotify!

0

Το Spotify είναι μια δημοφιλής μουσική υπηρεσία που λογικά όλοι σας θα έχετε ακούσει / δει και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την μουσική που θέλετε δωρεάν.

Φυσικά είναι διαθέσιμο και για την Android συσκευή σας, ωστόσο στην δωρεάν έκδοση υπάρχουν και κάποιοι εκνευριστικοί περιορισμοί που έχουν σκοπό να ωθήσουν τους χρήστες να αγοράσουν την Premium.

Ο πιο σπαστικός περιορισμός είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το γεγονός πως η εφαρμογή δεν σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ποιο τραγούδι θέλεις να ακούσεις.

Αν για παράδειγμα θέλεις να ακούσεις ένα τραγούδι θα πρέπει να αναζητήσεις τον καλλιτέχνη και το άλμπουμ στο οποίο ανήκει. Στην συνέχεια θα ξεκινήσει τα παίζει τραγούδια από το άλμπουμ με τυχαία σειρά και ανάλογα με την τύχη που έχετε θα εξαρτηθεί αν θα περιμένετε πολύ ή όχι για να ακούσετε αυτό που θέλετε.

Απολαύστε την μουσική σας, χωρίς περιορισμούς!

Αυτός ο περιορισμός υπάρχει μόνο στην έκδοση για Smartphones αλλά όχι σε αυτή για Tablet.
Ο lukss12 λοιπόν βρήκε την λύση και χάρη στην εφαρμογή που δημιούργησε και δημοσίευσε στο XDA μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε και να ακούσουμε το τραγούδι που θέλουμε την στιγμή που θέλουμε, χωρίς κανέναν περιορισμό.

H εφαρμογή ονομάζεται Spotify Tablet Mod είναι εντελώς δωρεάν και το σημαντικό είναι πως δεν απαιτεί δικαιώματα ROOT για να δουλέψει. Σε μένα προσωπικά δουλεύει κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προσοχή, σε περίπτωση που έχετε στο Smartphone σας την επίσημη εφαρμογή του Spotify θα πρέπει πρώτα να την απεγκαταστήσετε και στην συνέχεια να περάσετε το Spotify Tablet Mod.

DOWNLOAD
Σημείωση: Το Facebook Login δεν λειτουργεί προσωρινά, αλλά σύμφωνα με τον προγραμματιστή θα διορθωθεί σύντομα.


πηγη





Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top