Windows 10 Mobile: Η Microsoft θα έχει τον έλεγχο των updates

0
Ένα από τα μεγάλα παράπονα των Android χρηστών είναι το πως έρχονται τα updates στις συσκευές τους και οι καθυστερήσεις που υπάρχουν από παρόχους και κατασκευαστές. Γι αυτό υπάρχουν τα Nexus smartphones με stock Android και τα Google Play edition, για να έρχονται αμέσως οι αναβαθμίσεις.

Οπότε οι χρήστες δεν χρειάζεται να περιμένουν το πράσινο φως από τους παρόχους από τη στιγμή που κυκλοφορεί η Google την νέα έκδοση.

Αυτό θέλει να κάνει και η Microsoft με το Windows 10 Mobile, δηλαδή να έχει η ίδια τον έλεγχο των updates. Αυτή τη στιγμή οι πάροχοι έχουν τον τελευταίο λόγο για τα Windows Phone 8.1 updates που δίνονται στις συσκευές.

Σύμφωνα με το ZDNet το σχέδιο της Microsoft είναι όλες οι αναβαθμίσεις του Windows 10 Mobile, να δίνονται σε όλες τις συσκευές ταυτόχρονα. Οι πάροχοι θα λαμβάνουν τις νέες εκδόσεις για να τις δοκιμάσουν, αλλά όλη η διαδικασία θα γίνει πιο γρήγορη.

Παρά τα σχέδια της Microsoft, οι fans του Windows Phone έχουν κάθε λόγο να κρατούν τος επιφυλάξεις τους, καθώς και με Windows Phone 8 και με Windows Phone 8.1, η Microsoft είχε τονίσει ότι θα αναλάβει η ίδια τα updates, κάτι που τελικά δεν έγινε.


Windows-10-Technical-Preview-for-Phones-1




Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top