Reuters: Η BlackBerry θα λανσάρει Android smartphone

0
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, η BlackBerry ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο της smartphone το οποίο θα έχει το λειτουργικό σύστημα της Google. Τα smartphones της BlackBerry έχουν την δυνατότητα να εγκαθιστούν Android apps, αλλά τρέχουν Blackberry 10 OS και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε BlackBerry με Android out of the box.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πηγές, αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε το τέλος του BlackBerry 10, καθώς η εταιρεία δηλώνει πιστή σε αυτό, αλλά αν οι πληροφορίες είναι σωστές, BlackBerry θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για να βγει από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η εταιρεία που πριν από μερικά χρόνια κυριαρχούσε στις πωλήσεις, σήμερα έχει λιγότερο από το 1% της αγοράς.

Οι ίδιες πληροφορίες του Reuters αναφέρουν ότι, ο CEO John Chen έχει στα σχέδιά του ένα νέο «device management system» που ονομάζεται BES12 και επιτρέπει σε εταιρείες και κυβερνητικούς πελάτες να διαχειριστούν όχι μόνο τις BlackBerry συσκευές στα εσωτερικά τους δίκτυα, αλλά και όσες τρέχουν Android, iOS και Windows Phone.

Τέλος, η συσκευή που αναμένεται να κυκλοφορήσει η BlackBerry λέγεται ότι είναι ένα slider phone με οθόνη αφής και πληκτρολόγιο, μια συσκευή που την είδαμε πριν από λίγους μήνες στην MWC και λέγεται ότι θα ανακοινωθεί προς τέλη Αυγούστου.






Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top