WifiInfoView. Πάρτε πληροφορίες για τα κοντινά σας ασύρματα δίκτυα.

0
To WifiInfoView είναι ένα συμπαγές εργαλείο που ανιχνεύει ασύρματα δίκτυα και εμφανίζει μια σειρά από λεπτομέρειες σχετικά με τα αποτελέσματά του.

Αυτό περιλαμβάνει όλες τις συνήθεις λεπτομέρειες, όπως το όνομα δικτύου, την ποιότητα του σήματος και τον τύπο ασφάλειάς του. Επίσης, τη διεύθυνση, τη συχνότητα MAC και το κανάλι, καθώς και τον τύπο του PHY δικτύου (802.11a, 802.11g, 802.11n, ή High-Rate DSSS). Μπορείτε να δείτε ακόμα και το μοντέλο router και το όνομα του, καθώς και την εταιρεία που το κατασκεύασε (αν και αυτό εξαρτάται από το ίδιο το router).

Η έκθεση περιλαμβάνει επίσης τις ημερομηνίες που το δίκτυο ανιχνεύτηκε πρώτη αλλά και την τελευταάι φορά, καθώς και το πόσες συνολικά φορές ανιχνεύτηκε.

Εάν είστε ένας ειδικός των δικτύων  wifi τότε μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα δίκτυο και να δείτε ένα hex dump όλων των πληροφοριών που λαμβάνονται από αυτή τη συσκευή.

Αλλά αν είστε λίγο λιγότερο ειδικός, τότε μπορείτε να επιλέξετε εναλλακτικά τη λειτουργία περίληψης, η οποία επικεντρώνεται περισσότερο στις βασικές πληροφορίες.


ΜέγεθοςΈκδοσηΛειτουργικό
267ΚΒ1.70Windows



Πηγή





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top