BlackBerry Priv: Με τιμή 630 δολάρια στην Κίνα;

0
BlackBerry Priv, το πολυσυζητημένο αλλά και μη ανακοινωμένο πρώτο Android smartpone της εταιρείας μας έχει απασχολήσει αρκετά. Έχουμε δει διαρροές, φωτογραφίες, video, ακόμη και hands-on (όχι και τόσο πετυχημένο) από τον CEO John Chen, όμως δεν είναι επίσημο και δεν γνωρίζουμε την τιμή. Ο ίδιος έχει πει ότι είναι high-end, άρα και η τιμή θα κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού @Leaksfly, η τιμή του ΒlackBerry Priv στην Κίνα είναι στα 630 δολάρια (3999 CNY)
Το πρώτο Android slider της BlackBerry περιμένουμε να έρθει με οθόνη 5.4 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels QHD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, Adreno 418 GPU, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 18 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.
Ήδη έχει πάρει Bluetooth πιστοποίηση και έχει περάσει από την FCC, οι πληροφορίες λένε ότι θα λανσαριστεί τον Νοέμβριο. Είναι πολύ σημαντικό για την BlackBerry να προλάβει την περίοδο των γιορτών και να δώσει ώθηση στις πωλήσεις, για να μην είναι το Priv το τελευταίο της μοντέλο πριν αποχωρήσει από την αγορά.
Πριν από λίγες μέρες ο Chen είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης αν δεν έχει κέρδη το 2016. Ο ίδιος έχει θέσει στόχο να πουλήσει 5 εκατ. συσκευές το χρόνο, αριθμός ο οποίος θα βασίζεται κυρίως στο BlackBerry Priv.
BlackBerry Priv



Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top