Doogee T6: Επίσημα με μπαταρία 6250mAh

0
Οι Κινέζοι έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για το ποιος θα καταφέρει να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία των smartphones τους. Στη «μάχη» μπαίνει και το Doogee T6 το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται με μπαταρία στα 6250mAh. Υπόσχεται 101 ώρες διάρκεια μπαταρίας μέχρι την επόμενη φόρτιση.

Παρά την μπαταρία του, το κινητό έχει καταφέρει να κρατήσει σχετικά λεπτό πάχος στα 9.9 χλστ., υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 2A ενώ μπορεί να φορτίσει και άλλες συσκευές.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6735, Mali-T720 MP2 GPU, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB (μάλλον μη επεκτάσιμη), κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη κάμερα 2 Megapixel. Θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα αλλά δεν ανακοινώθηκε ακόμη τιμή.

Οι Κινέζοι μετά το πάχος όπου έφτασαν πολύ χαμηλά σε χιλιοστά, έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν ένα νέο «trend» βάζοντας τεράστιες μπαταρίες στα κινητά τους, έχουμε δει ακόμη και μπαταρία στα 10000mAh στο Oukitel K10000. Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν και πιο mainstream ονόματα ή αν θα βρουν κάποιον άλλο τρόπο να για λύσουν το αιώνιο πρόβλημα της μπαταρίας.
Doogee T6
Doogee T6


Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top