Galaxy Note 5 vs iPhone 6s Plus: Ποιο έχει καλύτερη κάμερα [video]

0
Στο φετινό iPhone 6s η Apple έκανε σημαντική βελτίωση στην κάμερα, ενώ στο iPhone 6s Plus έχει προστεθεί και οπτικός σταθεροποιητής εικόνας (OIS) για καλύτερες φωτογραφίες και video. Ωστόσο, οι απόψεις για την επίδοση στην κάμερα του iPhone 6s διίστανται.

Από τη μια έχουμε φωτογράφους που δείχνουν ότι το iPhone 6s κέρδισε την Nikon D750 στο 4Κ video και από την άλλη το DxOMark που με το ζόρι έβαλε την κάμερα του iPhone 6s στην δεκάδα με τις καλύτερες κάμερες σε smartphone. Να πούμε ότι το DxOMark δεν έχει πάρει ακόμη στα χέρια του την κάμερα του Samsung Galaxy Note 5.

Όμως στο παρακάτω video γίνεται real-life camera performance test μεταξύ των δυο phablet από Samsung και Apple. Στο speed test, το Samsung Galaxy Note 5 μπορεί να έμεινε πίσω από το iPhone 6s Plus, όμως η κάμερα φαίνεται να έχει καλύτερη απόδοση, σύμφωνα με το 9to5Google.
Το Note 5 τα πήγε καλύτερα σε φωτογραφίες στο φως της μέρας και σε 4K video recording, αλλά το 6s Plus είχε καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και OIS test. Από άποψη software, το iOS 9 δίνει πιο απλό camera user interface, αλλά το Android προσφέρει πιο εξελιγμένες ρυθμίσεις για χειροκίνητη λήψη.

Δείτε το video με τις δυο κάμερες εν δράσει:

         

galaxy note 5 iphone 6s plus



Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top