GTA Online: Νέο περιεχόμενο με το update «Lowriders»!

0
Η Rockstar Games ανακοίνωσε την επόμενη ενημερωμένη έκδοση για το multiplayer mode του Grand Theft Auto V, με την ονομασία «Lowriders».

Το επίκεντρο της ενημέρωσης «Lowriders» είναι η προσθήκη ενός νέου custom shop με το όνομα «Benny Original Motor Works». Στο κεντρικό κατάστημα «Strawberry», οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν μέσα από μια «τεράστια γκάμα» επιλογών, «lowrider» προσαρμογής. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν νέα καλύμματα κινητήρα και φίλτρα αέρα, καθώς και επιλογές για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως η προσθήκη βελούδου, δέρματος, ή ακόμη και δικές σας προσαρμογές χρωμάτων και σχεδίων για τα εσωτερικά καλύμματα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσθέσετε ένα νέο τιμόνι με custom μοχλούς αλλαγής ταχυτήτων. Τι περισσότερο(;), μπορείτε να εξοπλίσετε το αυτοκίνητό σας υδραυλικό σύστημα για να ανασηκώνεται στον αέρα το αμάξωμα ή μπορείτε να ανανεώσετε το ηχοσύστημά σας με τα νέα ηχεία και subwoofer για να γίνεστε ακόμη πιο αισθητοί στους γύρω σας.


         





Πριν κατευθυνθείτε στο ίδιο το κατάστημα του «Benny», μπορείτε να ελέγχετε μέσω του web browser του τηλεφώνου σας, μέσα στο παιχνίδι φυσικά, και να επιλέξετε μέσα από έξι διαφορετικά προσαρμόσιμα οχήματα. Η Rockstar, επίσης, προσθέτει μια νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να ανοίξετε τις πόρτες του αυτοκινήτου σας, την κουκούλα, και το καπό του, ενώ εσείς βρίσκεστε μέσα ή έξω από το όχημα , ώστε να μπορείτε να το παρουσιάσετε στους φίλους σας.





Επιπλέον, η ενημέρωση «Lowriders» προσθέτει περισσότερες αποστολές με τον χαρακτήρα «Lamar», ενώ νέα όπλα προστίθενται στα καταστήματα Ammu-Nation, όπως πλήρως αυτόματο πιστόλι καιmachete. Συν τοις άλλοις, η ενημερωμένη έκδοση σας επιτρέπει να αγοράσετε μια τέταρτη ιδιοκτησία για την αποθήκευση των αυτοκινήτων σας και προσθέτει ακόμη περισσότερα ρούχα, μαλλιά και αξεσουάρ. Τρία νέα Adversary Μodes περιλαμβάνονται επίσης με την ενημερωμένη έκδοση «Lowriders».







Το update «Lowriders» για το GTA Online φτάνει για PS4, Xbox One και PC ως αυτόματη ενημέρωση την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου.




Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top