LG V10: Δύσκολες ώρες για την LG με τους αριθμούς πωλήσεων

0
H LG φαίνεται να μην είναι ιδιαίτερα τυχερή τελευταία με τους αριθμούς των πωλήσεων. LG G Flex 2 και LG G4 δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους όσον αφορά στις πωλήσεις. Λάνσαρε το LG V10 με διπλή οθόνη, αλλά όπως φαίνεται ακολουθεί την ίδια πορεία με τα προηγούμενα.

Οι πρώτοι αριθμοί πωλήσεων έρχονται από την πατρίδα της την N. Κορέα όπου σύμφωνα με την ATLAS Research & Consulting, την περίοδο 8 με 14 Οκτωβρίου, το LG V10 ήταν στην 15η θέση με τα κινητά που έχουν τις περισσότερες πωλήσεις.

Η θέση αυτή δεν είναι ιδιαίτερα καλή για την LG η οποία αν και δεν έχει κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες ακόμη, το ότι δεν κατάφερε την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας να φτάσει στο top 10, δεν είναι καλό σημάδι. Από την άλλη, η Samsung έχει εξέχουσα θέση στο top 10 της Κορέας, με το Samsung Galaxy Note 5 να ηγείται των πωλήσεων για αρκετές εβδομάδες. Επίσης, πολύ καλά τα πηγαίνουν Samsung Galaxy Grand Max και Samsung Galaxy A5.

Να πούμε ότι ο αρχικός στόχος του LG G4 ήταν να πουλήσει 12 εκατ. κομμάτια, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει. Οι retailer είχαν πρόβλημα στο να ξεφορτωθούν το stock, φτάνοντας στο σημείο να μην έχουν σχεδόν καθόλου κέρδη από κάθε συσκευή. Το ίδιο είχε γίνει περίπου και με το LG G Flex 2.

Tι θεωρείτε ότι φταίει ή κάνει λάθος η LG;

LG-V10-revealed-Greece-1




Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top