Light L16: Με 16 κάμερες και μέγεθος ενός smartphone

0
H Light είναι μια νέα startup της silicon valley η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με την φωτογραφία και κατάφερε με την πρώτη της προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή. Ανακοίνωσε την Light L16, μια κάμερα σε μέγεθος smartphone, τραβά φωτογραφίες ποιότητας 52 Megapixel DSLR, χάρη στις 16 κάμερες των 13 megapixels σε τρία διαφορετικά εστιακά μήκη: 35mm, 70mm και 150mm.
Η Light L16 είναι κάτι παραπάνω από μα απλή κάμερα. Από τις 16 ενσωματωμένες κάμερες, οι 10 καταγράφουν από μία ξεχωριστή φωτογραφία και οι φωτογραφίες αυτές συνθέτουν την τελική εικόνα (JPEG, TIFF,DNG), σε ποιότητα DSLR μηχανής (όπως υποστηρίζει η εταιρεία). Μπορεί να επιτευχθεί διάφραγμα f/1.2.
Το εντυπωσιακό είναι ότι όπως λέει η Light το βάθος πεδίου, η εστίαση και η έκθεση μπορούν να προσαρμοστούν, ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη, μετά τη λήψη. Η νέα μηχανή διαθέτει μία μεγάλη οθόνη αφής 5″, LED flash και ενσωματωμένο WiFi, ενώ στο σώμα της έχει το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και το κουμπί λήψης.
Οι τιμές είναι στα 1299 δολάρια για όποιον την προ-παραγγείλει τώρα και στη συνέχεια θα πάει στα 1699 δολάρια. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τέλη καλοκαιριού του 2016.
Δείτε το video:
           
light l16
light l16
light l16
light l16
light l16
light l16
light l16
Πηγή: 12


Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top