Microsoft Band 2: Ανανεωμένο με Cortana και τιμή 249 δολάρια

0
Κατά την διάρκεια του σημερινού μεγάλου event από την Νέα Υόρκη, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα το νέο Microsoft Band 2, το οποίο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το fitness και όχι μόνο. Έχει κυρτή OLED οθόνη με επικάλυψη από Gorilla Glass 3. Ενσωματώνει GPS, UV monitoring, αισθητήρες παρακολούθησης ύπνου, θερμίδες και προβάλει notifications.
To νέο wearable της Microsoft έχει κυρτή AMOLED οθόνη ανάλυσης 320×128 pixels, το λουρί είναι κατασκευασμένο από ένα νέο υλικό που αποκαλείται TPSiV (thermal plastic elastomer silicone vulcanate).
Η Microsoft έχε δώσει μεγάλη βάση στους αισθητήρες του Microsoft Band 2, μεταξύ άλλων προσθέσει βαρόμετρο, 3-axis επιταχυνσιόμετρο/γυροσκόπιο, gyrometer και αισθητήρα για την θερμοκρασία του δέρματος. Τα δεδομένα από τους αισθητήρες αυτούς πηγαίνουν στο Microsoft Health app του κινητού με το οποίο είναι συνδεδεμένο.
Το Microsoft Band 2 έχει υποστήριξη για την ψηφιακή βοηθό Cortana προκειμένου να δίνετε φωνητικές εντολές. Η Microsoft δίνει διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 48 ώρες, φορτίζει σε λιγότερο από μιάμιση ώρα.
Λειτουργεί σε συσκευές με Windows Phone 8.1 και άνω, iPhone 4S (με iOS 8.1.2) και νεότερα μοντέλα και συνδέεται με Android 4.3 και άνω.
Είναι από σήμερα διαθέσιμο για προ-παραγγελίες με τιμή στα 249 δολάρια. Οι αποστολές ξεκινούν 30 Οκτωβρίου.
Μαζί με το Microsoft Band 2 σήμερα ανακοινώθηκαν επίσης:
       
Microsoft Band 2 official
Microsoft Band 2 official
Microsoft Band 2 official
Microsoft Band 2 official
Microsoft Band 2 official
Microsoft Band 2 official
Microsoft Band 2 official


Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top