OnePlus: Οι προσκλήσεις έχουν διάρκεια ζωής 3 μέρες

0
Η OnePlus είναι γνωστή για δυο πράγματα, το ένα είναι οι δυνατές και οικονομικές συσκευές που λανσάρει και το άλλο, το σύστημα προσκλήσεων που έχει καθιερώσει για όποιον θέλει να αγοράσει τα κινητά της. Διαθέτει τα κινητά της μόνο online και ακολουθεί εντελώς διαφορετική πολιτική από τους υπόλοιπους, κάτι που δεν σημαίνει όμως ότι μένουν όλοι οι χρήστες ευχαριστημένοι.

Για παράδειγμα, τη συγκεκριμένη περίοδο όσοι θέλουν να αγοράσουν το OnePlus 2, πρέπει να «στηθούν στην ουρά» να περιμένουν να λάβουν την πρόσκλησή τους και μέσα σε 24 ώρες να την χρησιμοποιήσουν, διότι αν δεν το κάνουν θα λήξει και δεν μπορεί να γίνε η αγορά.

Ήταν αρκετές οι περιπτώσεις που για διάφορους λόγους οι χρήστες δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς που έλαβαν. Γι αυτό η OnePlus ανακοίνωσε ότι οι προσκλήσεις έχουν διάρκεια ζωής τρεις μέρες, δίνοντας στους χρήστες ένα εύλογο διάστημα για να χρησιμοποιήσουν το πολυαναμενόμενο email που έλαβαν.

Στην επίσημη ανακοίνωση στο Facebook η OnePlus γράφει: «Quick update: You now have 3 days instead of 24 hours to claim your ‪#‎OnePlus2‬ invite. Thanks for your feedback, we’ll keep improving! ‪#‎NeverSettle‬».


OnePlus 2 official



Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top