Samsung Galaxy View: Το 18.4″ tablet – τέρας ποζάρει στην κάμερα

0
Όσοι θεωρείτε το 12.9 ιντσών iPad Pro της Apple, μεγάλο μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε διότι η Samsung ετοιμάζει κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Πρόκειται για το Samsung Galaxy View, ένα tablet με οθόνη 18.4 ιντσών, το οποίο διέρρευσε σήμερα γα πρώτη φορά σε κανονικά renders, αντί για τα ασπρόμαυρα πουέδειξε η Samsung στην IFA 2015.



Τα renders έρχονται από το SamMobile και δείχνουν ένα αρκετά προσεγμένο design, αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεσαίας κατηγορίας χαρακτηριστικά. Φαίνεται ότι θα είναι κατασκευασμένο από polycarbonate, διακρίνονται κάποια μεταλλικά στοιχεία ενώ απουσιάζει το home button, κάτι που είναι λογικό καθώς το Samsung Galaxy View δεν είναι σχεδιασμένο να κρατιέται όπως τα smartphones ή τα υπόλοιπα tablet. Το dock κάνει τη συσκευή εύκολη στη μεταφορά.

Το Samsung Galaxy View, είναι σίγουρα από τις πιο διαφορετικές συσκευές τις οποίες ετοιμάζεται να λανσάρει η Samsung και αναμένεται με ανάλυση οθόνης 1080p, μπροστά κάμερα 2 Megapixel, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, Bluetooth, Wi-Fi, GPS και οκταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 7.

Στο GFXBench είχε εμφανιστεί να τρέχει Android 5.1.1 Lollipop, η απουσία κάμερας στην πίσω πλευρά δικαιολογείται λόγω του μεγέθους του Galaxy View το οποίο μόνο για φωτογραφίες δεν περιμένουμε να προορίζεται. Η μπαταρία του έχει ακουστεί ότι θα είναι στα 5700mAh και οι διαστάσεις 451.8×275.8×11.9 χλστ., σχεδόν μισό μέτρο.

Για την τιμή και την διαθεσιμότητα δεν υπάρχουν πληροφορίες, αλλά αφού διαρρέουν τα press renders, υποθέτουμε ότι δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.
samsung galaxy view
samsung galaxy view
samsung galaxy view
samsung galaxy view
samsung galaxy view
samsung galaxy view





Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top