Surface Book 13 ιντσών δύο φορές καλύτερο από το MacBook Pro;

0
Η Microsoft παρουσίασε μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα συσκευή στην εκδήλωση της Νέας Υόρκης: το Surface Book.
Πρόκειται για φορητό υπολογιστή Surface, που αναπτύχθηκε από την ίδια ομάδα που κατασκευάζει το Surface με τη βοήθεια τεχνικών από την ομάδα του Xbox. Το Surface Book έρχεται μέσα σε ένα πλαίσιο μαγνησίου, και όχι από αλουμίνιο ή πλαστικό.
Διαθέτει μια “οθόνη 13.5 ιντσών και υποστηρίζει οθόνη αφής και γραφίδα, όπως ακριβώς και το Surface tablet. Τι πιο τρελό είναι, το αποσπώμενο πληκτρολόγιο σαν αυτό που φέρει και το Surface Pro 4.
Η Microsoft παρουσίασε την άρθρωση της συσκευής (που επιτρέπει το δίπλωμα του πληκτρολογίου) σαν “σύρμα που σας επιτρέπει να το χωρίζετε εύκολα και απρόσκοπτα από το σώμα”.
Σύμφωνα με τη Microsoft, το σπορ πληκτρολόγιο είναι ότι “καλύτερο στην κατηγορία των πληκτρολογίων.”
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής συμπεριλαμβάνουν, ένα chipset Skylake της Intel, διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 12 ωρών, και ένα ειδικό chip γραφικών της NVIDIA.
Ο Panos Panay, αντιπρόεδρος στο τμήμα hardware της Microsoft, δήλωσε ότι είναι ο «γρηγορότερος 13″ φορητός υπολογιστής στον κόσμο” και ότι η απόδοσή του είναι 2 φορές καλύτερη από αυτή του MacBook Pro, αν και η συσκευή της Apple έχει chipset τελευταίας γενιάς.
Το Surface Book θα ξεκινά από 1499 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο στις 26 Οκτωβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.
Οι προ-παραγγελίες θα αρχίσουν αύριο στις συγκεκριμένες χώρες.
Δείτε το βίντεο

        




Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top