Surface Book: Aυτό είναι το πρώτο laptop της Microsoft

0
Το Microsoft Surface Book είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής της Microsoft, κάτι που πoλλοί περίμεναν χρόνια να δουν. Έχει βάση για αποσπώμενο πληκτρολόγιο και μπορεί να γίνει tablet. H Microsoft το χαρακτηρίζει ως το πιο ισχυρό 13ιντο laptop αυτή τη στιγμή «Ounce for ounce the most powerful 13-inch laptop».

Όταν συνδεθεί με το πληκτρολόγιο ζυγίζει 1.5 κιλό ενώ χωρίς αυτό έχει βάρος 720 γραμμάρια. Η οθόνη είναι στις 13.5 ίντσες, 267ppi (3000×2000 pixels), υποστηρίζει τις ίδιες touch λειτουργίες και την γραφίδα των κανονικών Surface. To πληκτρολόγιο έχει backlit κουμπιά και γυάλινο trackpad με 5 σημεία αφής.

Το Microsoft Surface Book είναι δυο φορές πιο ισχυρό από το MacBook Pro, σύμφωνα με την Microsoft, έρχεται με 6th gen Intel Core (i5 ή i7), έως και 16GB RAM και 1TB χωρητικότητα. Αυτά συνοδεύονται από 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας.

Η ομάδα του Xbox έδωσε το know-how ενσωματώνοντας GeForce GPU, φυσικά θα χρησιμοποιηθεί για gaming αλλά και απαιτητικά apps. Επιπλέον, έχει stereo ηχεία μπροστά, κατασκευή από μαγνήσιο, 2 θύρες USB 3.0, full size υποδοχή για SD, κάμερα 8 Megapixel (που δεν έχουμε συνηθίσει σε laptop) και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Το Microsoft Surface Book θα γίνει διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στις 7 Οκτωβρίου, οι αποστολές ξεκινούν 26 Οκτωβρίου. Η τιμή ξεκινά από 1.499 δολάρια και φτάνει στα 2.699 δολάρια.

To Surface Book ανακοινώθηκε σήμερα μαζί με τα:

Microsoft Surface Pro 4
Microsoft Lumia 950
Microsoft Lumia 950 XL
Microsoft Lumia 550


Microsoft-Surface-Book-revealed-1


Microsoft-Surface-Book-revealed-2

Microsoft-Surface-Book-revealed-3

Microsoft Surface Book official

prices Surface  Book official


Πηγή






Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top