Τα καλύτερα και οικονομικότερα tablet που μπορείτε να αγοράσετε

0
Το καλό και λειτουργικό τεχνολογικό αποτέλεσμα δεν είναι απαραίτητα και ακριβό (Pics)

Επειδή το τάμπλετ δεν είναι μία απαραίτητη συσκευή για την ζωή των περισσότερων ανθρώπων, είναι απόλυτα κατανοητό να μην θέλετε να πληρώσετε πάρα πολλά χρήματα γι αυτό.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Το Business Insider συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα οικονομικότερα και λειτουργικότερα τάμπλετ της αγοράς.
Apple iPad mini 2

239,29 €

Αξιολόγηση: 9/10

Στα θετικά του στοιχεία συγκαταλέγεται η φανταστική οθόνη, η υψηλής ποιότητας κατασκευή και η άψογη λειτουργία των iOs 9 στα τάμπλετ. Σημαντικό μειονέκτημα είναι πως δεν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης της αποθήκευσης.





Amazon Fire HD 8


133,467 €

Αξιολόγηση: 7/10

Η άμεση διασύνδεση με τις υπηρεσίες της Amazon και η δυνατότητα επέκτασης της αποθήκευσης είναι τα δυνατά «χαρτιά» αυτού του τάμπλετ, ενώ οι περιορισμένες επιλογές εφαρμογών είναι το μεγάλο του μειονέκτημα.


 



Lenovo Tab 2 A10


176,2 €

Αξιολόγηση: 8/10

Το τάμπλετ αυτό διαθέτει μεγάλη, φωτεινή οθόνη και μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρία. Αρνητικό σημείο είναι οι αδύναμες επιδόσεις του.




Asus ZenPad S 8.0

177,9€

Αξιολόγηση: 7/10


 



Η επεκτάσιμη αποθήκευση και η οθόνη ακριβείας είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα του τάμπλετ που έχει ωστόσο ως μειονεκτήματα τη μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του και τις χαμηλές επιδόσεις.


Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top