Just Dance 2016 | Review

0
Εκδότης: Ubisoft
Δημιουργός: Ubisoft
 Είδος: Dance
Άριθμός παικτών: 1-4
 Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Οκτωβρίου 2015

Κονσόλα: , , , , ,

 

Θετικά

Πολλά τραγούδια, χειρισμός μέσω smartphone, νέα modes

Αρνητικά

Ακριβή streaming υπηρεσία, ανακριβές UI

Posted 3 Νοεμβρίου 2015 by



Review
Ο Οκτώβριος πέρασε, ο Νοέμβριος μόλις άρχισε, και όπως καταλάβατε η gaming σεζόν έχει αρχίσει για τα καλά. Και κάπου εκεί στις κλασσικές κυκλοφορίες, τα μεγάλα μπλοκμπάστερ και τις φιλόδοξες προσπάθειες πολλών δημιουργούν έχουμε και την ετήσια κυκλοφορία του Just Dance, του χορευτικού παιχνιδιού-φαινόμενου που εδώ και περίπου 8 χρόνια συνεχίζει ακάθεκτο (σημειώνουμε πως μέχρι τα περσινά Χριστούγεννα το Just Dance 2015 είχε πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια αντίτυπα!!!).

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξανακληθεί να κάνω review χορευτικού παιχνιδιού (αν εξαιρέσουμε ένα preview ενός Kinect game που δοκίμασα πριν 2 χρόνια στην Gamescom), χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχω ξανασχοληθεί με παρόμοια του είδους. Απλώς η αλήθεια είναι πως σε αυτό δεν μπορώ να κληθώ να το βαθμολογήσω βάσει των ίδιων κριτηρίων που βαθμολογούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια, οπότε επέλεξα να μην βαθμολογήσω τον τίτλο και απλά να αφήσω τα θετικά/αρνητικά να κάνουν την δουλειά.

JustDance2016_3


Αρχικά αξίζει να σημειώσουμε πως το Just Dance 2016 έχει μία αρκετά μεγάλη γκάμα τραγουδιών, επιτυχιών του σήμερα και του χθες, σε βαθμό που θα σας εντυπωσιάσει. Τα περισσότερα είναι γνωστά και σίγουρα θα ασχοληθείτε αρκετή ώρα μαζί τους προκειμένου να καταφέρετε να πετύχετε σωστά όλες τις κινήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη (όσον τα καταφέρετε με το User Interface που θέλει αρκετό χρόνο να… αποκωδικοποιηθεί) . Αλλά αν δεν σας φτάνει η tracklist που περιλαμβάνει ο τίτλος, μπορείτε να απκτήσετε πρόσβαση στην streaming υπηρεσία του Just Dance και να έχετε διαθέσιμα όλα τα τραγούδια των προηγουμένων παιχνιδιών με περίπου 7 ευρώ τον μήνα (άουτς).
In other news, το παιχνίδι περιλαμβάνει και πολλά modes που είναι κυρίως σχεδιασμένα για παιχνίδι με παρέα. Στο Dance Party, δύο παίκτες χορεύουν μαζί με κοινή απόκτηση πόντων, τα Dance Quests σας καλούν να αντιμετωπίσετε botάκια μέσα από 2-3 τυχαία τραγούδια, το World Video Challenge ανεβάζει τα βίντεό σας online και προκαλεί φίλους και αγνώστους να σπάσουν το ρεκόρ σας (απαιτεί -προφανώς- Kinect ή PS Camera) ενώ τέλος στο Showtime σας καλεί να κάνετε τις δικές σας παραγωγές με αυτοκόλλητα και φρου-φρου που πετάγονται τυχαία στην οθόνη (βλέπε εικονα παρακάτω).

20312604902_9b67836b66_o


Όσον αφορά τον χειρισμό, να σημειώσω πως στα PS4 και Xbox One το παιχνίδι δεν απαιτεί Kinect και PS Camera αντίστοιχα, αλλά μπορεί (όπως και πέρυσι) να χορευτεί με το smartphone σας στο χέρι μέσω του companion app. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi και να αρχίσετε να χορεύετε. Η δουλειά γίνεται, αλλά προφανώς η ακρίβεια θα εξαρτηθεί και από την ακρίβεια του γυροσκόπου που έχει το κινητό σας. Το companion app είναι δωρεάν για κατέβασμα σε Google Play και App Store. Στον οπτικό τομέα συναντούμε ότι και στα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους. Πολύχρωμα χρώματα, και θολές φιγούρες που κινούνται στον ρυθμό του τραγουδιού.





Κλείνοντας, το Just Dance 2016 είναι ότι και το 2015 με λίγα ακόμη modes και νέα τραγούδια. Αν σας άρεσε κάποιο από τα προηγούμενα της σειράς οι πιθανότητες είναι να περάσετε πολύ χρόνο και με αυτό, ειδικά αν έχετε και την κατάλληλη παρέα για να παίζετε. Αν πάλι δεν είστε φαν του χορού, οι πιθανότητες είναι το Just Dance 2016 να μην σας αλλάξει γνώμη.




Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top