Tractive: Κολάρο εντοπισμού κατοικίδιων με GPS και application

0
Το Tractive είναι μία συσκευή εντοπισμού ζώων βασιζόμενη στην τεχνολογία GPS που συνεργάζεται με την εφαρμογή Tractive GPS για iPhone και Android. Απλά τοποθετήστε την συσκευή εντοπισμού ζώων Tractive στο κολάρο του κατοικίδιου και ξενοιάστε, καθώς ανά πάσα στιγμή θα γνωρίζετε που βρίσκεται.

Καθορίστε μια περίμετρο ασφαλείας απευθείας από το κινητό σας και ενημερωθείτε άμεσα εάν ο τετράποδος φίλος σας προσπαθήσει να βγει εκτός. Με τον LIVE εντοπισμό του Tractive μπορείτε να δείτε που βρίσκεται και που πηγαίνει το κατοικίδιό σας σε πραγματικό χρόνο.

Με μία απλή επιλογή στην εφαρμογή του κινητού ενεργοποιείστε το Ενσωματωμένο Φως της συσκευής εντοπισμού για να βρείτε ευκολότερα το κατοικίδιό σας στο σκοτάδι και να αυξήστε την ασφάλειά του στις βραδινές βόλτες.

Το Tractive κοστίζει 120 ευρώ και απαιτεί μια συνδρομή μηνιαία ή ετήσια για να μπορεί να χρησιμοποιεί τα GSM δίκτυα. Δεν χρειάζεται έξτρα κάρτα SIM, η συσκευή πραγματοποιεί τη σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλερωνίας. Η συνδρομή κοστίζει 50 ευρώ το χρόνο αλλά μπορεί κάποιος να κάνει και μηνιαία συνδρομή με 5 ευρώ το μήνα. Δείτε το εδώ www.petnav-shop.gr

 
          


Η συσκευή μόνη της δεν δουλεύει. Ενεργοποιείται δηλώνοντας τον σειριακό της συσκευής σου καταχωρώντας τον σκύλο σου (όνομα, ράτσα, φωτογραφία) και μετά διαλέγεις πακέτο συνδρομής.
Μπορείς να κανείς απλά συνδρομή για έναν μήνα όταν πχ πας ένα ταξίδι και μετά να μην ξανακάνεις μέχρι να το χρειαστείς. Αν θες μπορείς να κανείς ετήσιο ή διετίας για να το έχεις συνέχεια. Τα πακέτα ειναι δυο το basic και το premium. Οι διάφορες ειναι ότι το δεύτερο εχει κάλυψη σε όλες τις χώρες του κόσμου που εχει κάλυψη η εταιρία tractive, ότι το ιστορικό δεν ειναι 24ωρο αλλά συνεχές και ότι μπορείς να κανείς export κάποια στοιχεία.

Tractive pet 

tractive paketa sindromon


Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top