Με οθόνη 3D Touch το 25% των smartphones το 2016

0
Η αρχή έγινε με το iPhone 6s και την luxury έκδοση του Huawei Mate S 128GB (δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα). Αναφερόμαστε στις οθόνες τεχνολογίας 3D Touch που αντιλαμβάνονται το μέγεθος της πίεσης στην οθόνη και αναλόγως εμφανίζει έξτρα λειτουργίες ή επιλογές.
Για παράδειγμα στο iPhone 6s αν αγγίξουμε ένα application στην οθόνη αυτό θα ανοίξει, αν όμως πιέσουμε με περισσότερη δύναμη το δάχτυλό μας στην οθόνη θα μας εμφανίσει shortcuts της εφαρμογής για ταχύτερη πλοήγηση στις λειτουργίες της. Στη περίπτωση της φωτογραφικής μηχανής, αν πιέσουμε το app ξεκινάει η εφαρμογή, αν πιέσουμε με δύναμη το εικονίδιο του app θα μας εμφανίσει – πάνω στην κεντρική οθόνη – ένα pop-up για να επιλέξουμε αν θέλουμε να ξεκινήσουμε με την κεντρική ή την πίσω κάμερα.
Η Apple ονομάζει την τεχνολογία 3D Tuch, η Huawei την ονομάζει Force Touch και μπορεί να ήταν η πρώτη που τον περασμένο Σεπτέμβριο παρουσίασε κινητό με την συγκεκριμένη τεχνολογία στο μοντέλο Mate S luxury edition, όμως μέχρι και σήμερα αυτή η special έκδοση δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά.
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IHS μέσα στο 2016 το 25% των μοντέλων smartphones που θα ανακοινωθούν θα ενσωματώνουν οθόνη με τεχνολογία Force Touch ή 3D Touch ή όπως αλλιώς θέλετε να την ονομάσετε. Αυτό που θα κάνει είναι να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της πίεσης και να μας φέρει νέες λειτουργίες και νέα user interface στα αγαπημένα μας smartphones.

Huawei Mate S 3D Touch 
iPhone Force Touch




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top