Lenovo και Razer μαζί για καλύτερα gaming PC

0
H Lenovo έρχεται σε συνεργασία με την Razer με σκοπό τους να παρουσιάσουν μία ανανεωμένη γκάμα από gaming PC. Η Lenovo θα αλλάξει την ονομασία της οικογένειας υπολογιστών Y Series, οι οποίοι θα κυκλοφορούν πλέον ως Razer Edition, με το μαύρο χρώμα και τα πράσινα LED φώτα να είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία της αισθητικής τους ταυτότητας.

Η πρώτη υλοποίηση της συνεργασίας Lenovo και Razer είναι ένα μοντέλο που έχει βασιστεί στο Lenovo Ideacentre Y900, ενώ δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Το αρχικό Y900 είχε επεξεργαστή Intel Core i7 έκτης γενιάς, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 980 με μνήμη 4 GB, ενώ η μνήμη RAM μπορεί να φτάσει έως και τα 64 GB. Πιθανότατα, τα specs του νέου Razer Edition PC θα είναι τα ίδια με μικρές διαφοροποιήσεις, αλλά μένει να το δούμε αυτό, μόλις ανακοινωθούν περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες.

Είναι παραπάνω από εμφανές ότι η Lenovo θέλει να ανταγωνιστεί την Dell με τη σειρά Alienware, ενώ δεν έχει γίνει καμία αναφορά στην τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί στην αγορά, μόλις ξεκινήσει η διάθεση των νέων μοντέλων. Πάντως, τα νέα gaming PC που προκύπτουν από την συνεργασία Lenovo και Razer θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά επίσημα στο Consumer Electronics Show στο Las Vegas, τον Ιανουάριο του 2016.









Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top