Mozilla: Το Firefox OS θα συνεχίσει σε tablets και περιφερειακά

0
Μπορεί πρόσφατα να ανακοινώθηκε το οριστικό τέλος των Firefox OS smartphones, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Mozilla Θα εγκαταλείψει μια για πάντα το λειτουργικό της σύστημα, καθώς αυτό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε tablets και άλλα περιφερειακά υπολογιστών, όπως πληκτρολόγια και routers.

Ήδη το Firefox OS της Mozilla βρίσκεται εγκατεστημένο σε μερικά μοντέλα Smart TV στην αγορά, ενώ έγγραφα της Mozilla που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο δείχνουν ότι πρόθεσή της είναι να εξελίξει το λειτουργικό σύστημα, ώστε να βρει τη θέση του και σε άλλες συσκευές, ενώ ταυτόχρονα να μπορεί να λειτουργεί και ως μία web πλατφόρμα.

Στα έγγραφα της Mozilla εμφανίζονται σχέδια για ένα Firefox OS tablet, καθώς η μορφή ενός tablet θεωρείται καλύτερη για το σερφάρισμα από ό,τι ένα smartphone, ενώ εμφανίζεται από την Mozilla και ένα Firefox Pi, με ένα πληκτρολόγιο που θα μπορεί να λειτουργεί ως ένας ολοκληρωμένος mini υπολογιστής με λειτουργικό Firefox OS.

Το Firefox Hub της Mozilla θα είναι ένα router με το δικό του λειτουργικό σύστημα για τη διαχείριση των συσκευών ενός smart home, ενώ στα έγγραφα της Mozilla εικονίζεται και ένα Firefox OS HDMI stick με σκοπό του την μετατροπή οποιασδήποτε τηλεόρασης σε κανονικό υπολογιστή. Όλα τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της φημολογίας και των διαρροών και δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ποιες είναι οι προθέσεις της Mozilla για το μέλλον του Firefox OS.



Mozilla-Firefox-OS-peripherals-570





Πηγή






Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top