Project Dream: Νέες ενδείξεις για αποκάλυψη του Dreamcast 2

0
Παρά το γεγονός ότι το Dreamcast έγινε αγαπημένη κονσόλα πολλών fans της SEGA και, για πολλούς, αποτέλεσε επανάσταση για τη βιομηχανία, το σύστημα απέτυχε εμπορικά. Οι fans, από την άλλη, ζητάνε εδώ και πολλά χρόνια το διάδοχο του Dreamcast, αλλά η πάλαι ποτέ ισχυρή ιαπωνική εταιρεία δεν είχε κάνει καμιά κίνηση -μέχρι που δημιούργησε ένα νέο τμήμα που ονομάζεται SEGA Interactive. Το συγκεκριμένο τμήμα θα είναι αφιερωμένο στις πωλήσεις hardware και φαίνεται ότι το Dreamcast 2 δεν αποτελεί πλέον «όνειρο θερινής νυκτός». 

Επιπλέον, μία νέα καμπάνια που ονομάζεται Project Dream έρχεται για να επισημάνει την ανάπτυξη του νέου οικιακού συστήματος της SEGA, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα εμφανίστηκε και αντίστροφη μέτρηση για μια μεγάλη αποκάλυψη. Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας, η σελίδα της καμπάνιας Project Dream εικάζει ότι το Dreamcast 2 θα είναι υβριδική κονσόλα και ότι θα κάνει χρήση αρχιτεκτονικής x86, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με Nvidia GTX 740, Intel i5 4460 στα 3.4GHz, και 8GB DDR3 RAM. Αξίζει να σημειωθεί ότι η SEGA δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το Dreamcast 2 και στην εν λόγω ιστοσελίδα αναφέρονται μόνο εικασίες. 


Ωστόσο, ο συντονιστής του Project Dream, Patrick Lawson, αναφέρει τους λόγους που είναι πολύ πιθανό η SEGA να ετοιμάζει νέο Dreamcast. Συγκεκριμένα, ο Lawson επισημαίνει ότι η εταιρεία δεν έχει το κεφάλαιο να αναπτύξει αυτό το hardware, ωστόσο το project θα χρηματοδοτηθεί σε χρόνο ρεκόρ μέσω Kickstarter και ότι υπάρχουν εκατομμύρια fans της SEGA που θέλουν να δουν την εταιρεία να επιστρέφει στις ένδοξες μέρες της. 

Όπως και να έχει, σε περίπου 9 ημέρες, όπου και ολοκληρώνεται η αντίστροφη μέτρηση, θα γίνουμε σοφότεροι. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι!





Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top