Έφτασε το μεγάλο update του Diablo 3

0


Νέες περιοχές για να εξερευνήσετε, αλλαγές στους χαρακτήρες, ένα νέο είδος dungeon και πολλά άλλα




Η πολυαναμενόμενη 2.4.0 έκδοση για το Diablo III είναι πλέον διαθέσιμη για PC, Xbox One και PS4, και η Blizzard έχει κυκλοφορήσει το τελικό σύνολο των σημειώσεων patch για αυτή .

Τα περισσότερα από τα περιεχόμενα του γνωστού προγράμματος ήταν ήδη γνωστές, καθώς είχαν ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών και στη συνέχεια είχε δοθεί σε διακομιστές, δημόσια δοκιμή του παιχνιδιού.

Εκτός από το Greyhollow Island, δύο από τις υφιστάμενες ζώνες (The Ruins of Sescheron and Leoric’s Manor) έχουν επεκτάθηκε με νέες περιοχές. Εκτός από το να προσφέρουν νέες περιοχές για να εξερευνήσετε, αυτά είναι επίσης το σπίτι σε νέες εκδηλώσεις.


Άλλα χαρακτηριστικά της σημείωσης περιλαμβάνουν την προσθήκη του συνόλου των dungeon (προκλήσεις για εκείνους που έχουν ολοκληρώσει και τα έξι act) και ένας τρόπος για τη μετάβαση ενός εποχικού χαρακτήρα από τη μία εποχή στην άλλη.




Η έκδοση για PC φέρνει επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό στην πολεμική δράση, η οποία ήταν ήδη παρούσα στις εκδόσεις της κονσόλας. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον experience, ταχύτητα κίνησης ή άλλα buffs μέσα από τα πράγματα, όπως σφαγές και καταστροφές .


Μαζί με όλα αυτά, υπάρχει μια σειρά από νέα αντικείμενα και κάθε κατηγορία έχει υποστεί ορισμένες αλλαγές.






Πηγη

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top