LG G5: Νέα έκδοση με Snapdragon 652 και 3GB RAM για τη Λ. Αμερική

0
Το LG G5 έκανε το ντεμπούτο του την MWC 2016 και σύμφωνα με την Ένωση GSM (GSMA, ή Groupe Speciale Mobile Association) είναι το καλύτερο κινητό που ανακοινώθηκε στην έκθεση (θυμίζουμε στη Βαρκελώνη παρουσιάστηκαν και τα Galaxy S7).

H ναυαρχίδα της LG έρχεται με μεταλλική κατασκευή και αρθρωτό design, με το κάτω μέρος να αφαιρείται και να σου επιτρέπει να αλλάξεις μπαταρία ή να βάλεις άλλο module για καλύτερη μπαταρία και ήχο. Το LG G5 ενσωματώνει οθόνη 5.3 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, Android Marshmallow, μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 32GB και κάμερα 16 Megapixel.

Όμως στέλεχος της LG φέρεται να έχει επιβεβαιώσει την κυκλοφορία μιας δεύτερης έκδοσης, η οποία αντί για τον κορυφαίο Snapdragon 820, θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 652 και αντί για μνήμη RAM 4GB, θα έχει 3GB. Η έκδοση αυτή προορίζεται για την αγορά της Λ. Αμερικής, τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Το κινητό θα είναι και πάλι γρήγορο, αλλά όχι τόσο όσο με τον Snapdragon 820. O 820 χρησιμοποιεί 4 custom Kryo cores χρονισμένους έως και 2.2 GHz, ενώ το Snapdragon 652 έχει 4 RM Cortex A72 και 4 Cortex A53, που φτάνουν μέχρι 1.8GHz. Επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα έχει υποστήριξη για το VR 360 headset, το οποίο είναι ένα από τα αξεσουάρ του LG G5.

Η LG πήρε την συγκεκριμένη απόφαση ανάλογα με το feedback που είχε στην συγκεκριμένη αγορά όπου φαίνεται να μην υπάρχει ούτε μεγάλο ενδιαφέρον για την VR τεχνολογία. Προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για το εάν η downgraded έκδοση του LG G5 θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι παραγγελίες της κανονικής έκδοσης αναμένεται να ξεκινήσουν από 18 Μαρτίου.


Δείτε το hands-on video του Techblog στην έκδοση με Snapdragon 820 από την MWC 2016:





LG-G5-official-01-570







Πηγή







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top