LG Spirit 4G

0
Προτεινόμενη τιμή189,00
  • Υπέρ

    Όμορφη σχεδίαση. Πολύ καλή οθόνη. SoC 64-bit. Υποστήριξη δικτύων 4G. Android 5.0
  • Κατά

    Λίγος ελεύθερος χώρος. Χαμηλής ανάλυσης μπροστινή κάμερα.
  • Επιγραμματικά

    Mία αξιόλογη προσθήκη στην οικονομική κατηγορία τιμής, που καταφέρνει να διατηρήσει μεγάλο μέρος από την αίσθηση των ακριβότερων κινητών της εταιρείας, χωρίς να δίνει την εντύπωση του φτωχού συγγενή.
Το G Flex 2, εκτός ότι αποτελεί τη ναυαρχίδα της LG, δίνει και τη σχεδιαστική γραμμή στην οποία θα κινηθούν όλες οι συσκευές της εταιρείας για φέτος. Έτσι, μπορεί το Spirit 4G να ανήκει σε μία εντελώς διαφορετική κατηγορία τιμής, προσιτή για τον καθένα, όμως οι ομοιότητές του με το G Flex 2 κάθε άλλο παρά τυχαίες δεν είναι.

Το πρώτο κοινό χαρακτηριστικό είναι φυσικά η κυρτότητα. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, η κυρτότητα του Spirit είναι πολύ πιο διακριτική [3000R], αλλά και πάλι καταφέρνει να λειτουργήσει ως ένα σημείο οπτικού ενδιαφέροντος, ειδικά όταν δείτε τη συσκευή δίπλα σε άλλες με καθαρά επίπεδο σχεδιασμό, ενώ την κάνει και λίγο πιο άνετη στο κράτημα.

Δεύτερο κοινό σημείο είναι το χρώμα, καθώς η LG έχει επιλέξει και εδώ ανθρακί απόχρωση για το πλαστικό κάλυμμα της πλάτης, με τη βαφή να δημιουργεί την εντύπωση πιο ακριβής υλοποίησης. Τρίτο κοινό σημείο δεν είναι άλλο από τα πλήκτρα στο κέντρο της πλάτης. Βέβαια, δεδομένων των μικρότερων διαστάσεων της συσκευής, ένα power button στο επάνω μέρος της κι ένα rocker για την αυξομείωση της έντασης της φωνής στο πλάι θα ήταν εξίσου χρηστικά, όμως ταυτόχρονα δεν μπορούμε να καταλογίσουμε κάτι αρνητικό σε αυτή την επιλογή, η οποία έχει γίνει "σήμα κατατεθέν" της εταιρείας από πέρυσι.

Τα κοινά χαρακτηριστικά συνεχίζουν και στο λογισμικό. Το Spirit 4G χρησιμοποιεί Android 5.0.1 με τη νεότερη έκδοση του UI της LG, με τη διαφορά ότι απουσιάζει το Smart Notice Widget. Υπάρχει όμως η λειτουργία Smart Glance και μπορείτε, όταν η οθόνη είναι σβηστή, με ένα κάθετο swipe να ενεργοποιήσετε το μισό πάνελ για να δείτε γρήγορα ειδοποιήσεις και χαμένες κλήσεις. Φυσικά υποστηρίζεται η λειτουργία Knock Code για το ξεκλείδωμα της συσκευής με taps στην οθόνη, ενώ σε ό,τι αφορά την εφαρμογή της κάμερας, υπάρχει η λειτουργία Gesture Shot για πιο εύκολη λήψη selfies.Μιας και αναφερθήκαμε στην κάμερα, το Spirit για την κύρια φωτογραφική διαθέτει έναν αισθητήρα 8MP που προσφέρει και δυνατότητα εγγραφής βίντεο FHD –προδιαγραφές τυπικές για την κατηγορία τιμής. Περιμέναμε, ωστόσο, κάτι καλύτερο από την κάμερα της πρόσοψης, ειδικά σε μια συσκευή που διαφημίζει την εύκολη λήψη selfies, αφού ο αισθητήρας του 1MP θεωρείται πλέον μικρός.




Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top