Alien Shooter – Review

0

Το Alien Shooter είναι shoot em up παιχνίδι δευτέρου προσώπου, που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Gametop πατώντας εδώ . Είναι ολοκληρωμένο παιχνίδι, εντελώς δωρεάν, όπως όλα τα παιχνίδια της εταιρίας. Δεν έχει πολλές απαιτήσεις από τον υπολογιστή σας και το μέγεθός του δεν ξεπερνάει τα 39,1 ΜΒ στο σκληρό σας δίσκο. Κατεβάστε το άφοβα χωρίς την απειλή κακού λογισμικού ή κάποιου ιού.

Gameplay

Το παιχνίδι ξεκινάει με την άφιξη σας σε κάποιες εγκατελειμένες εγκαταστάσεις. Μπαίνοντας στο κτίριο θα συναντήσετε πολλά δωμάτια με γραφεία όπου μπορείτε να συλλέξετε χρήματα, πυρομαχικά και κουτιά first aid. Υπάρχει απόλυτη ηρεμία και τίποτα δεν δείχνει το τι σας περιμένει στη συνέχεια. Μπορείτε να κάνετε πρακτική πυροβολώντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γραφεία και οθόνες. Στη συνέχεια θα πρέπει να βρείτε τους διακόπτες που ανοίγουν το κεντρικό κλείδωμα των δωματίων. Κατά καιρούς θα βρίσκετε φιάλες αερίου που πυροβολώντας τες γκρεμίζονται τοίχοι, ανοίγοντας έτσι εισόδους σε απροσπέλαστα δωμάτια. Αυτές όμως δεν κρύβουν πάντα ευχάριστες εκπλήξεις, μιας και καλείστε να αντιμετωπίσετε τις ορδές εξωγήινων που ξεπροβάλλουν από αυτές.
Θα πρέπει να ήσαστε γενικά προσεκτικοί με τις εκρήξεις γιατί μπορεί να χάσετε και εσείς την ζωή σας από αυτές. Μέσα στα βαρέλια και στα κιβώτια που θα πυροβολήσετε, θα βρείτε χρήματα, πυρομαχικά και κουτιά first aid. Όσο θα προχωράτε στις αποστολές, τόσο δυσκολότερες θα γίνονται. Αλλάζει και ο αριθμός των εξωγήινων άλλα και το είδος τους. Πολλές φορές σβήνουν και τα φώτα γιαυτό φροντίστε να προμηθευτείτε φακό. Στο τέλος κάθε αποστολής μπορείτε να αγοράσετε καινούργια όπλα, εξοπλισμό και πυρομαχικά με τα χρήματα που έχετε συγκεντρώσει.



Το παιχνίδι έχει την καινοτομία που σας επιτρέπει να διαλέξετε αν ο παίκτης σας θα είναι αρσενικού ή θηλυκού γένους και να τον ονομάσετε κιόλας. Στην πορεία του παιχνιδιού σας δίνεται και η δυνατότητα να αναβαθμίσετε τα stats του παίκτη: hp, stamina, accuracy και άλλα. Αν δεν αντέχετε την θέα του κόκκινου αίματος υπάρχει η επιλογή να το αλλάξετε σε πράσινο. Έχετε δύο επιλογές: να παίξετε στο campaine mode ή survive mode.

Στη μάχη λοιπόν έχετε να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη ποικιλία εξωγήινων, που διαφέρουν και σε δύναμη και σε αντοχή στα πυρά σας: κίτρινα, πράσινα, κόκκινα, άλλα πιο γρήγορα , άλλα πιο ανθεκτικά, άλλα με μεγαλύτερη δύναμη..όρεξη να έχετε να πυροβολείτε! Υπάρχει όμως και πολύ μεγάλη γκάμα στα όπλα σας:

two pistols (άπειρες σφαίρες)
shotgun
grenade louncher
minigun
rocket launcher
freeze rifle
plasma rifle
flame thrower
magma minigun

Ο χειρισμός του παιχνιδιού γίνεται με τα βελάκια του πληκτρολογίου σας που ελέγχουν την κίνηση σας: μπροστά, πίσω, αριστερά και δεξιά, και με το ποντίκι σας που μετακινεί τον κέρσορα του στόχου σας. Με τα κουμπιά 1,2,3 γίνεται η εναλλαγή των όπλων σας. Κάθε φορά που χάνετε την ζωή σας, το κουμπί space είναι αυτό που σας ξαναβάζει στο παιχνίδι στην αρχή της αποστολής. Κάτω δεξιά στην οθόνη σας θα βρείτε το health σας και δίπλα ακριβώς ένα σόναρ που δείχνει που βρίσκονται οι εχθροί σας (κάτι που θυμίζει πολύ σκηνή από την ταινία «Alien»). Επάνω δεξιά θα δείτε την ποικιλία των όπλων σας, το σκορ σας, και στη μέση της οθόνης τα gadget σας.

Γραφικά/Ήχος

Στην αρχή του παιχνιδιού, ανοίγει το launcher για να επιλέξετε την ανάλυση που σας αρέσει: low, medium και high

640x480x16bpp
640x480x32bpp
800x600x16bpp
800x600x32bpp
1024x768x16bpp
1024x768x32bpp

Η ένταση του ήχου ελέγχετε από τα options.

Γενικά το παιχνίδι έχει ικανοποιητικά γραφικά, ο ήχος του όμως καταπληκτικός: ατμοσφαιρικός, σας βάζει σε ένα κλίμα αγωνίας. Σας κάνει να νιώθετε ότι είσαστε το θήραμα που περιμένει τον κυνηγό να ξεπροβάλλει από κάποια γωνία!

Overview

Ένα shoot em up δευτέρου προσώπου, ατμοσφαιρικό, αγωνιώδες, που θα σας κρατήσει «γαντζωμένους» μπροστά στους υπολογιστές σας σκοτώνοντας, ψάχνοντας,συλλέγοντας!

Θετικά

Ικανοποιητικά γραφικά, καταπληκτικός ήχος, μεγάλη ποικιλία σε στόχους και όπλα, δυνατότητα αναβάθμισης σε παίκτη σε πολλά πεδία.
Αρνητικά

Ατέλειες στην κίνηση του παίκτη, δυσκολία χειρισμού.


6.8   Πολύ καλό!

Ένα παιχνίδι shoot em up δευτέρου προσώπου, από την GameTop.com

Ένα shoot em up δευτέρου προσώπου, ατμοσφαιρικό, αγωνιώδες, που θα σας κρατήσει "γαντζωμένους" μπροστά στους υπολογιστές σας


Gameplay    6

Γραφικά      6

Ήχος           8

Διάρκεια     7





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top