Νέες πληροφορίες για το Batman της Telltale

0
Αν και η Telltale είχε κυκλοφορήσει το trailer του παιχνιδιού ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου που μας πέρασε, δεν υπήρχαν περαιτέρω λεπτομέρειες, αφήνοντάς μας έτσι να θέλουμε περισσότερα.
Επιτέλους αυτό άλλαξε με την συνέντευξη που έδωσαν μέλη της Telltale στο συνέδριο SXSW Gaming σχετικά με τον τίτλο. Αρχικά επιβεβαίωσαν πως το σενάριο του παιχνιδιού είναι ήδη έτοιμο, με περίπου 600 σελίδες γραμμένες για κάθε επεισόδιο. Αυτό όμως θα μπορούσε να αλλάξει από τα δεδομένα που θα τους δώσουν οι παίκτες κατά την διάρκεια των πέντε επεισοδίων, κάτι που παραδέχτηκαν πως έκαναν στο Tales from the Borderlands. Επίσης το παιχνίδι δεν θα βασίζεται στην αυθεντική ιστορία και θα έχει στο επίκεντρό του την διπλή ζωή του Bruce Wayne. Άρα μην περιμένετε να εμφανιστούν χαρακτήρες όπως ο Robin ή ο Nightwing. Βέβαια θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε άλλους γνώριμους χαρακτήρες όπως τον Alfred, την Vicky Veil, τον Renee Montoya και τον James Gordon. Παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από την δουλειά 75 χρόνων καλλιτεχνών όπως Jim Lee, Greg Capullo και Neal Adams πάνω στον προστάτη της Γκόθαμ.


Batman 2


Ο παίκτης θα παίρνει τον έλεγχο όχι μόνο του Batman, αλλά και του Bruce Wayne.  Έτσι θα αναγκαστεί να πάρει επιλογές, οι οποίες θα επηρεάζουν το άλλο του μισό. Επίσης ο πρωταγωνιστής θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πως θα εξελιχθούν ορισμένοι χαρακτήρες που βρίσκονται κοντά του, οι οποίοι είτε θα παραμείνουν στην καλή πλευρά ή θα προχωρήσουν σε πιο σκοτεινά μονοπάτια. Πιο συγκεκριμένα: “Fuses are lit, can you diffuse them? If yes, what happens?”. Σε πιο τεχνικά ζητήματα το παιχνίδι θα είναι φτιαγμένο σε μια νέα μηχανή με επίκεντρο μη-φωτορεαλιστικά γραφικά και την απόδοση της αίσθησης στον παίκτη ότι πρόκειται για ένα ζωντανό κόμικ. Επίσης μετά από απαίτηση του κοινού, υπόσχονται να αλλάξουν και τα controls του παιχνιδιού. Ο τίτλος αναμένεται κάπου στο 2016. Σε περίπτωση που δεν προλάβατε, δείτε εδώ το trailer.


       





πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top