Facebook: Σταματάει την υποστήριξη των Blackberry συσκευών

0
Μετά το WhatsApp, η Blackberry δέχεται άλλο ένα πλήγμα, με την Facebook να ετοιμάζεται να σταματήσει την υποστήριξη της διάσημης εφαρμογής όπως ανακοίνωσε ο senior marketing manager της Βlackberry, Lou Gazzola.

Τον περασμένο μήνα, η WhatsApp, που αποτελεί ιδιοκτησία της Facebook, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την υποστήριξη των Blackberry smartphones (εκτός απο το Android Blackberry Priv) μέχρι το τέλος του 2016.

Μετά απο αυτό, η Blackberry βλέπει πλέον και το Facebook app να αποτελεί παρελθόν απο τις συσκευές της και έτσι οι χρήστες του Blackberry OS θα είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν το Facebook μόνο μέσα απο τον browser της συσκευής τους.

Ο Lou Gazzola δήλωσε απογοητευμένος καθώς πολλοί πελάτες της εταιρίας χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές και σημείωσε πως ούτε το API της εφαρμογής του Facebook θα είναι διαθέσιμο, καθίστώντας άχρηστες τις ήδη υπάρχουσες third-party εφαρμογές, χωρίς να αφήνει περιθώρια για ανάπτυξη νέων.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα σταματήσει η υποστήριξη του Facebook app, πάντως το μέλλον του Blackberry OS μοιάζει αρκετά δυσοίωνο με όλο και περισσότερα διάσημα apps να αποχωρούν και τον αριθμό των χρηστών να μειώνεται δραματικά.


blackberry passport facebook




πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top