HORI Mini Fighting Stick Unboxing | Review

0




Το HORI Mini Fighting Stick  ενσωματώνει το λεβιέ Hayabusa και τα πλήκτρα KURO, που όσοι είναι στον χώρο των arcade games εκτιμούν ιδιαίτερα 


Η Hori συνεχίζει να καινοτομεί στο χώρο των arcade sticks με το ανανεωμένο Fighting Stick Mini. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο «μικρό» σε PS4, αλλά και σε Ps3. Με τον τρόπο αυτό, το Fighting Stick Mini, είναι το μικρότερο στο είδος του με διπλή συμβατότητα. Ενσωματώνει το λεβιέ Hayabusa, ο οποίος είναι ένας τετράγωνος λεβιές, που μειώνει το φορτίο εισόδου στην κονσόλα από 5 έως 15%. Το αποτέλεσμα είναι γρηγορότερα και μεγαλύτερης ακριβείας Inputs. Με το μοχλό αυτόν θα έχετε μια πιο ομαλή λειτουργία και καλύτερη ανταπόκριση σε σχέση με άλλα fighting sticks.


image02 copyimage01 copy


Επίσης, φέρει το γνήσιο Hori πλήκτρο, το οποίο σχεδιάστηκε για να έχει αξεπέραστη απόκριση. Παρέχει Inputs ακριβείας, καθώς ακολουθεί τα προηγούμενα Hori πλήκτρα γνωστά για την ποιότητα τους, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική εμπειρία για το χρήστη. Τα πλήκτρα έχουν πολύ καλή αίσθηση και δεν κουράζουν τον παίκτη, δεν έχουν δηλαδή καμία σχέση με αυτά στα παλιά arcades.  

Χρησιμοποιήσαμε το Figthing Stick σε παιχνίδια όπως Blazblue, Street Fighter, Mortal Kombat και σε διάφορα arcade τύπου παιχνίδια, όπως το Shovel Knight. Συνηθισμένοι στην αίσθηση του γνωστού χειριστηρίου του PS4, μας πήρε λίγο χρόνο ώστε να το χρησιμοποιήσουμε «σωστά». Η απόκριση του μοχλού και τον πλήκτρων ήταν πολύ καλή και η διαφορά από ένα κοινό χειριστήριο ήταν εμφανές. Να τονίσουμε βέβαια πως το μικρό του μέγεθος, σημαίνει πως άτομα με μεγάλα χέρια ίσως χρειαστούν παραπάνω χρόνο για να προσαρμοστούν. Τέλος, για εμάς παίζει μεγάλο ρόλο προϊόντα τέτοιου τύπου να αντέχουν το «ξύλο» και η αλήθεια είναι πως το Hori Fighting Stick αντέχει σε παραπάνω από φυσιολογικά επίπεδα χρήσης.

PS4-015E_product_image_finalPS4-015E_product_image04_finalPS4-015E_product_image06_finalPS4-015E_product_image05_final







Πέρα από το Mini Fighting Stick υπάρχει και το RAP 4 για τους πιο επαγγελματίες. Οι τιμές διάθεσης για το Hori Mini Fighting stick είναι στα 49,99€ και του HORI PS4 REAL ARCADE PRO «KAI»    169,99€.





πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top