HTC 10: Αποκαλυπτήρια στις 12 Απριλίου

0
Στις 12 Απριλίου είναι η μεγάλη μέρα για την HTC καθώς θα ανακοινώσει επίσημα την ναυαρχίδα της HTC 10. Η εταιρεία ανακοίνωσε την ημερομηνία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και το event θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα της HTC.

Η πρόσκληση γράφει «we admit it. we’re obsessed…but in a good way». Μέσα από τα teaser που έχει κυκλοφορήσει η ίδια η HTC, έχει υποσχεθεί να δούμε εξαιρετική κάμερα.

Από τις διαρροές έχουμε δει φωτογραφίες, teasers αλλά και specs για το HTC 10. Ο @evleaks πρόσφατα μίλησε για οθόνη Super LCD 5 και όχι AMOLED και μπαταρία 3000mAh. Η κύρια διαφορά μεταξύ της Super LCD και της παραδοσιακής LCD είναι ότι δεν υπάρχει διάκενο αέρα μεταξύ του εξωτερικού γυαλιού και της οθόνης. Αυτό βοηθά στην μείωση της αντανάκλασης και αυξάνει την ορατότητα, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC 10 περιμένουμε οθόνη 5.1 ιντσών QHD 1440×2560 pixels, ττετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, όπως στα LG G5 και Samsung Galaxy S7, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κεντρικό κουμπί, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, Android Marshmallow με Sense 8.0 UI. Σε θέμα design θα είναι μια μίξη μεταξύ HTC One A9 και HTC One M9.

Η κάμερα αναμένεται στα 12 Megapixel Ultrapixel ενώ για την εμπρόσθια κάμερα δεν υπάρχουν πληροφορίες.





















Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top