iPad Pro mini: Διέρρευσε θήκη που δείχνει Smart Connector και 4 ηχεία

0
Η Apple έχει στα σκαριά ένα νέο iPad το οποίο αρχικά αποκαλούσαμε iPad Air 3, αλλά οι διαρροές και οι φήμες κάνουν λόγο για το 9.7 ιντσών iPad Pro ή iPad Pro mini. Όπως και να ονομαστεί, το νέο iPad αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Μάρτιο μαζί με το 4ιντσο iPhone.

Το μη ανακοινωμένο iPad καθιερώθηκε να αποκαλείται iPad Pro (mini) καθώς φημολογείται ότι θα έρθει με τέσσερα ηχεία και Smart Connector, κάτι που έχει το κανονικό iPad Pro για να συνδέεται το Smart Keyboard. Οπότε στην ουσία μοιάζει περισσότερο σαν μια μικρότερη έκδοση του iPad Pro παρά ο διάδοχος του iPad Air 2.

Σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες από την θήκη του επερχόμενου iPad, φαίνεται να επιβεβαιώνουν τα τέσσερα ηχεία και το Smart Connector. Ωστόσο για το εάν θα δούμε μνήμη RAM 4GB, είναι ακόμη αμφίβολο.

Αν ισχύουν οι φήμες, σίγουρα οι αλλαγές θα είναι καλοδεχούμενες από τους fans της Apple που δεν ήθελαν να πάνε στο 12.9 ιντσών iPad Pro. Η Apple φημολογείται ότι θα πραγματοποιήσει press event 18 ή 21 Μαρτίου, μέχρι τότε υπομονή.


-Pad-pro-mini-case-04-570

-Pad-pro-mini-case-01-570

-Pad-pro-mini-case-02-570

-Pad-pro-mini-case-03-570






Πηγή






Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top