Η Microsoft ακυρώνει το Fable Legends

0


Μόλις πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε προς έκπληξη όλων από τον Hanno Lemke, γενικό μάνατζερ της Microsoft Studios Europe, ο τερματισμός του Fable Legends, ένα παιχνίδι που περιμέναμε από την ανακοίνωσή του το 2013. Όμως τα άσχημα νέα δεν σταματάνε εδώ, μιας και έγινε επίσημη και η διάλυση της Lionhead Studios, μιας εταιρίας-ορόσημο στο gaming, που μας παρέδωσε τις εκπληκτικές σειρές Fable και Black and White, καθώς και της Press Play Studios γνωστή για τα Max: The Curse of Brotherhood και Kalimba.




Παρά το κλείσιμο των 2 αυτών στούντιο, ο Lemke επιμένει ότι “η Microsoft Studios θα συνεχίσει στην επένδυση και ανάπτυξη τίτλων, τους οποίους θα βρίσκουν πιο συναρπαστικούς οι οπαδοί τους”.

Ο Lemke βρίσκεται σε συζήτηση με τους υπαλλήλους της Lionhead, γιατί σύμφωνα με τον βρετανικό νόμο, όταν γίνεται μια μαζική απόλυση 20 ατόμων και παραπάνω, οι υπάλληλοι δικαιούνται διαβούλευση με τον εργοδότη τους, με σκοπό την διαπραγμάτευση ή την εύρεση μιας εναλλακτικής λύσης. Ήδη αρκετές άλλες εταιρίες, γνωστές στον χώρο του gaming, προσφέρουν δουλειά στους -πλέον άνεργους- συναδέλφους τους, οπότε θέλουμε να πιστεύουμε πως θα μπορέσουν σύντομα να βρίσκονται πίσω στην gaming βιομηχανία και να κάνουν αυτό που αγαπάνε περισσότερο. Εμείς με την σειρά μας τους ευχόμαστε τα καλύτερα σε ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν και τους ευχαριστούμε για τους εξαιρετικούς τίτλους που μας παρέδωσαν όλα αυτά τα χρόνια.









πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top