Ήρθε το Minecraft 1.9, The Combat Update.

0
Σχεδόν 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία του Minecraft 1.8, ήρθε επιτέλους το καινούργιο update στο δημοφιλές παιχνίδι της Mojang.

Παρ’ότι η Microsoft μετά την αγορά της Mojang είχε υποσχεθεί πιο συχνά update για το Minecraft, πέρασε αρκετός καιρός από την κυκλοφορία του Bountiful Update. Μέσα σε αυτό, οι πιο παθιασμένοι fans του παιχνιδιού θα θυμούνται πιθανόν το QR Code, που ήταν κρυμμένο στις νυφάδες χιονιού. Το συγκεκριμένο QR Code οδηγούσε σε μια ιστοσελίδα μέσα στην οποία ο χρήστης θα έβρισκε ένα teaser για το επόμενο Update του παιχνιδιού, το Combat Update.

Το Combat Update λοιπόν, όπως υποδηλώνει το όνομά του, φέρνει στο παιχνίδι μια πληθώρα από αλλαγές στο PvP κυρίως κομμάτι του παιχνιδιού άλλα και στο PvE, προσθέτοντας βάθος στην μάχη με πληθώρα νέων κινήσεων. Τέλος λοιπόν στα μανιακά κλικ στο ποντίκι για την επίτευξη πιο γρήγορων επιθέσεων, καθώς πλέον κάθε μια επίθεση θα έχει ένα μικρο χρόνο αναμονής επιτρέποντας τον παίκτη να κάνει διάφορους συνδυασμούς κινήσεων για να βελτιστοποιήσει την εξερχόμενη ζημία του. Ο παίκτης επίσης από εδώ και στο εξής θα μπορεί να επιλέξει και να χρησιμοποιεί τσεκουριά αντί για σπαθιά ως όπλο, προσφέροντας του την δυνατότητα να πραγματοποιεί πιο αργά, αλλά πολύ πιο ισχυρά χτυπήματα, ενώ ως τώρα τα τσεκούρια ήταν εμφανώς πιο αδύναμα από τα σπαθιά. Η θα μπορεί να τα χρησιμοποιεί και τα δυο ταυτοχρόνως καθώς πλέον στο παιχνιδίζει εισάγεται και το dual weapon wielding. Το Combat Update επίσης θα φέρει στο παιχνίδι μια μεγάλη επιλογή από καινούργια βέλη τα οποία πάνω στην χρήση τους θα προσφέρουν διάφορα buffs όπως δυνατότητα να γίνεις αόρατος ή αυξημένη ταχύτητα επίθεσης. Πέραν όμως από της επιθετικές αλλαγές, ήρθαν και κάποιες αμυντικές καθώς από δω και στο εξής υπάρχει η δυνατότητα να φτιάχνονται ασπίδες.

Πέραν όμως από τις αλλαγές που ήρθαν στο κομμάτι της μάχης, αυτό το update έχει και πολλές αλλαγές στο The End. Πόλεις με πολλά μέρη για loot, καθώς και ένα νέο είδος από τέρατα τα οποία έχουν την ιδιότητα να μεταμφιέζονται κάνοντας την, ούτως η άλλως επικίνδυνη εμπειρία του End, πολύ πιο αγχωτική, μιας και ο παίκτης από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχει το κάθε block γύρω του. Τέλος, από εδώ και στο έξης ο δράκος θα είναι πιο ισχυρός καθώς θα έχει περισσότερα είδη επιθέσεων, και επιπλέον θα μπορεί να κάνει και respawn, προς χαρά όλων των υπερήφανων δρακοσφαγέων.

Το Update εν κατακλείδι θα έχει και πληθώρα καινούργιων μικροπραγμάτων, όπως igloo, το κεφάλι του δράκου, σκελετοί καβαλάρηδες, μια καινούργια πανοπλία που θα επιτρέπει τον παίκτη να πετάει για μικρές διαστάσεις καθώςμ επιτέλους διορθώνονται όλα τα προβλήματα με την χρήση των βαρκών.

Επίσης για καλή μας τύχη, ο Herobrine αφαιρέθηκε για ακόμη μια φορά.





πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top