No Man’s Sky: Το απίστευτα τεράστιο open world game κυκλοφορεί στις 24 Ιουνίου [Video]

0


Δύο χρόνια μετά την επίσημη παρουσίαση του, η Hello Games είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του No Man’s Sky! Το τρομερά φιλόδοξο και χαώδες open-world παιχνίδι θα διατίθεται σε ψηφιακή μορφή, αλλά και σε Blu-ray για PlayStation 4 και Windows PC από τις 21 Ιουνίου στις ΗΠΑ και από τις 24 Ιουνίου στην Ευρώπη.



NMS_collectors


Φυσικά, δεν λέιπουν οι ειδικές εκδόσεις, με την πρώτη να περιλαμβάνει μεταλλική θήκη, art book 48 σελίδων, ένα δυναμικό theme για το PS4, αποκλειστικό comic book και starter kit με in-game αντικείμενα για να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας. Η πιο ακριβή (Explorer Edition) θα περιλαμβάνει και replica του διαστημικού σκάφους (αναλογία 1:35), αλλά θα κυκλοφορήσουν μόνο 10.000 αντίτυπα.

“Το No Man’s Sky είναι ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας που θα κυκλοφορήσει στa PlayStation 4 και Windows PC. Είναι ένα τρομερά φιλόδοξο project στημένο στο αχανές Σύμπαν που δημιουργήσαμε. Ένα παιχνίδι χωρίς όρια. Εάν δεις ένα βουνό, μπορείς να το ανέβεις. Από εκεί, μπορεί να δεις έναν άλλο πλανήτη στον ορίζοντα, ο οποίος είναι πραγματικό μέρος με το δικό του οικοσύστημα. Μπαίνεις στο αεροσκάφος σου και μπορείς να τον επισκεφτείς για να τον εξερευνήσεις. Κάθε αστέρι στον ουρανό είναι απλά το φως ενός Ήλιου με το δικό του Ηλιακό Σύστημα που σε περιμένει να το εξερευνήσεις”








πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top