Καλωσορίστε το Ookla Internet Speed Test Site σε HTML5 :) byeee Flash!

0

Το Ookla εισήγαγε Internet Speed Test Site σε HTML5 

Όλοι μας έστω μια φορά έχουμε τσεκάρει την ταχύτητα της σύνδεσής μας. Μερικοί απλά από περιέργειαμ, άλλοι επειδή όντως γι’αυτούς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Είτε βρίσκεστε στην πρώτη κατηγορία είτε στην δεύτερη, το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχετε χρησιμοποιήσει για αυτό το testάρισμά σας το δημοφιλές site της  Ookla: speedtest.net , το οποίο χρησιμοποιούσε Αdobe Flash για να πραγματοποιήσει αυτό το test.

Από τη στιγμή που το Adobe Flash άρχισε να «ξηλώνεται» από όλους τους browsers και τις  internet κοινότητες, η Ookla αποφάσισε να επαναδημιουρφήσει την υπηρεσία της,  speedtest.net της σε HTML5 – και πιστέψτε μας – είναι μακράν καλύτερα από ότι με το  Flash.

Με την HTML5-based έκδοση, δεν θα χρειάζεται οποιαδήποτε plugins πια, δεδομένου ότι τα εκτελούνται στον browser σας, χωρίς επιπλέον requirements.

Screen-Shot-2015-12-07-at-8.47.29-PM-1024x348 HTML5


Όσο λιγοστεύουν τα σημαντικά εργαλεία που βασίζονται στο Flash, θα είναι ευκολότερο για τους χρήστες να το ξεγράψουν τελείως από την ζωή τους και τα  computers τους — χρειαζόμαστε μόνο το Netflix και το Hulu για να πούμε μια για πάντα αντίο στον αγαπημένο μας παλιό(!)φιλο  Flash.





πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top