Τα Samsung Galaxy S7 edge και S7 επίσημα στην Ελλάδα

0
Τα ολοκαίνουργια Samsung Galaxy S7 edge και S7, καθώς και το νέο Galaxy οικοσύστημα παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas χθες, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τους εκπροσώπους του Τύπου και των Μέσων. Παράλληλα οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν εικονικά χάρη στο Gear VR και να δημιουργήσουν το δικό τους 360° περιεχόμενο με την κάμερα Gear 360.


Τα Samsung Galaxy S7 edge και S7 θα κυκλοφορήσουν στις 11 Μαρτίου ταυτόχρονα σε 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τα νέα smartphones σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung στην έκδοση των 32GB και σε χρώματα μαύρο, χρυσό και λευκό. Υπενθυμίζεται ότι οι συσκευές είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από τις 22 Φεβρουαρίου με δυνατότητα παράδοσης στο σπίτι, πριν την επίσημη κυκλοφορία τους στις 11 Μαρτίου. Επίσης, αποκλειστικά όσοι προπαραγγείλουν τα νέα smartphones, θα αποκτήσουν το Gear VR.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη χθεσινή εκδήλωση, ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, ανέφερε ότι:
“Το 2016 επανασχεδιάζουμε το χαρτοφυλάκιό μας και επεκτείνουμε τα όρια για το τι είναι εφικτό σήμερα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτομία, που προσθέτει αξία στη ζωή μας και την κάνει ακόμα καλύτερη. Έχουμε διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων, του περιεχομένου και των υπηρεσιών μας, έτσι ώστε να παρέχουμε ακόμα περισσότερες δυνατότητες και καλύτερες εμπειρίες μέσω του οικοσυστήματος Galaxy. Με τα Samsung Galaxy S7 edge, S7 και το νέο οικοσύστημα παρουσιάζουμε μία νέα οπτική, επιτρέποντας στον καταναλωτή να φτιάξει ο ίδιος περιεχόμενο για τη συσκευή του. Τα νέα smartphones ξεχωρίζουν χάρη στην πρώτη στον κόσμο dual-pixel κάμερα, που έχει εξαιρετικές επιδόσεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και τις λειτουργίες gaming που προσφέρουν απρόσκοπτη ψυχαγωγία”
Παράλληλα ο κ. Παρασκευόπουλος αναφέρθηκε στις τάσεις που έχουν διαμορφωθεί σε Ευρώπη και Ελλάδα σχετικά με τη χρήση των κινητών τηλεφώνων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ολοένα αυξανόμενη προτίμηση των smartphones με μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η Samsung το 2015 στην Ελλάδα, τo 99% των νοικοκυριών έχει στην κατοχή του ένα τουλάχιστον κινητό τηλέφωνο, με το 97% να το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση για να έχει πρόσβαση σε email (96%), μηχανές αναζήτησης (87%) και sites κοινωνικής δικτύωσης (87%).

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το 2014 το 29,2% των καταναλωτών προτίμησε κινητό τηλέφωνο με οθόνη 4 ιντσών και μόλις το 8,6% προτίμησε κινητό με οθόνη 5 ιντσών. Μόλις ένα χρόνο αργότερα οι καταναλωτές που προτίμησαν οθόνη 4 ιντσών μειώθηκαν σχεδόν στο μισό (15,3%), ενώ οι καταναλωτές που προτίμησαν μεγαλύτερη οθόνη (5’’) για το κινητό τους σχεδόν τετραπλασιάστηκαν (30%).

Όσον αφορά στο gaming ποσοστό 41% των κατόχων smartphones χρησιμοποιεί το κινητό του του σε εβδομαδιαία βάση για gaming ή εφαρμογές για ψυχαγωγία, καταναλώνοντας τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα.

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών, που προσφέρει για κινητά τηλέφωνα στους καταναλωτές. Έτσι, 12 επίσημα επισκευαστικά κέντρα της Samsung στην Ελλάδα, καθώς και 1 επισκευαστικό κέντρο στην Κύπρο, θα μετατραπούν σταδιακά μέσα στο επόμενους μήνες σε κέντρα εξυπηρέτησης πελατών. Ανάμεσα στις νέες υπηρεσίες περιλαμβάνονται η επίδειξη των προϊόντων και των τεχνικών χαρακτηριστικών τους, η εξυπηρέτηση σχετικά με ρυθμίσεις των συσκευών και της συνδεσιμότητας, η μεταφορά δεδομένων, οι αναβαθμίσεις και πολλές ακόμη υπηρεσίες, προκειμένου οι καταναλωτές να απολαμβάνουν ακόμα πιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top