Samsung: Πάνω από το αναμενόμενο οι παραγγελίες για τα Galaxy S7, S7 Edge

0
Σε απάντηση των πρόσφατων αναφορών που έλεγαν ότι στην πατρίδα του τη Ν. Κορέα η ζήτηση για το νέο Samsung Galaxy S7 είναι χαμηλότερη από τον προκάτοχό του Samsung Galaxy S6, οι Κορεάτες έρχονται να διευκρινίσουν ότι οι προ-παραγγελίες είναι πάνω από το αναμενόμενο.

Η απάντηση έρχεται από τον επικεφαλής του τμήματος mobile Koh Dong-jin, ο οποίος τονίζει ότι οι παραγγελίες και για τα δυο Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι πολύ πιο πάνω από το αναμενόμενο. Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας ότι αναμένει οι νέες ναυαρχίδες θα βοηθήσουν στην αναζωογόνηση των πωλήσεων στην Κίνα.

Η Κίνα είναι μια αγορά στην οποία η Samsung έχει πρόβλημα με τις πωλήσεις, καθώς επηρεάζονται από τους τοπικούς κατασκευαστές που κυκλοφορούν εξαιρετικά οικονομικές συσκευές με δυνατά χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς, ο Koh δεν μας έδωσε ακριβή αριθμό για να δούμε σε τι επίπεδα κινούνται οι παραγγελίες. Ωστόσο, η αναφορά που μιλούσε για χαμηλή ζήτηση σε Ν. Κορέα δεν είναι απαραίτητο ότι δεν ισχύει, ίσως ο Koh αναφέρεται στην συνολική ζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Να πούμε ότι η Samsung ποντάρει πολλά στη νέα της ναυαρχίδα, σε αντίθεση με την LG και το LG G5, ξεκίνησε αμέσως να δέχεται προ-παραγγελίες και δίνει δώρο το Gear VR. Μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε τι επιδόσεις είχαν τελικά τα Galaxy S7.
Σκέφτεστε την αγορά κάποιου μοντέλου;



Galaxy-S7-Galaxy-S7-Edge-hands-on-1





Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top