Η Valve ανακοινώνει το The Lab

0
Στις 21 Φεβρουάριου η HTC μαζί με την Valve αποκάλυψε την τιμή του HTC Vive, μαζί με όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται το PC σας για να το υποστηρίξει. Για τους πιο τεμπέληδες που δεν θέλουν να το εξακριβώσουν μόνοι τους, η Valve είχε κυκλοφορήσει και το SteamVR Performance Test Tool, το οποίο αξιολογεί από μόνο του εάν το σύστημά σας μπορεί να αντέξει την εικονική πραγματικότητα.

Στις 7 Μαρτίου, δυο βδομάδες αργότερα, σε ένα σύντομο e-mail, η Valve ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει το The Lab, μια σειρά από «πειράματα» εικονικής πραγματικότητας. Η παρουσίαση του The Lab είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Game Developers Conferenceτο οποίο θα πραγματοποιηθεί 14 με 18 Μαρτίου. Προς την χαρά και τον ενθουσιασμό όλων των fans του Portal, τα πειράματα αυτά (όπως και το SteamVR Performance Test Tool) θα λαμβάνουν χώρα μέσα στο σύμπαν του παιχνιδιού, και πιο συγκεκριμένα μέσα σε έναν τομέα των Aperture Science Laboratories, γεγονός που σίγουρα θα φέρει πολλές αναμνήσεις σε όσους αγάπησαν το franchise του Portal. Η Valve δήλωσε πως το The Lab θα κυκλοφορήσει αργότερα, μέσα στην άνοιξη, και πως θα προσφέρει στον παίκτη πολλαπλούς τρόπους να απολαύσει διάφορες εμπειρίες ψηφιακής πραγματικότητας σε κλίμακα δωματίου.

Δεν αποκαλύφθηκαν άλλες λεπτομέρειες, καθώς, όπως προαναφέρθηκε, το The Lab θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί εκτενέστερα την επόμενη βδομάδα στο Game Developers Conference. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία την Valve να μας δώσει σύντομα περισσότερες πληροφορίες πάνω στην σειρά πειραμάτων της Aperture, και μέχρι τότε, Game On!





πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top