1ο Digital Culture Festival για Gaming, Cosplay, Streaming κ.ά. στις 9-10 Απριλίου

0


Στις 9 και 10 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Θεσσαλονίκη (Ερμού 45 – Πλατεία Αριστοτέλους), θα διοργανωθεί το 1ο Digital Culture Festival από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, τα Gnet Internet Station και τo AnimeHouse.


Δύο μέρες γεμάτες με Video Games, Youtubing/Streaming, Cosplay, Tournaments, διαγωνισμούς αλλά και Workshops/Oμιλίες σχετικά με την αναπτυσσόμενη ψηφιακή βιομηχανία και τις ευκαιρίες που προσφέρει για επαγγελματική κατάρτιση και σπουδές.

Μάθε πως να φτιάχνεις το δικό σου Video Game και το δικό σου AMV, τα εργαλεία και τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι για να κάνεις σωστό Youtubing, τα πάντα γύρω από τα Ε-sports και πάρε μέρος σε διαγωνισμούς και κληρώσεις.

Σε όλη τη διάρκεια του Digital Culture Festival θα υπάρχει διαγωνισμός Cosplay, έκθεση φωτογραφίας Cosplay καθώς και η δυνατότητα να δείτε το demo από ένα ελληνικής παραγωγής video game!

Στο ισόγειο του κτιρίου θα υπάρχει επίσης Bazzar από το οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν συλλεκτικά προϊόντα από video games, anime και manga, προϊόντα από αγαπημένες ταινίες και σειρές, επιτραπέζια, gaming gear κ.α.

Για να λάβεις μέρος σε κάποια ομιλία/whorkshop/διαγωνισμό είναι απαραίτητη η ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο site της εκδήλωσης, www.digiculture.gr, στο οποίο μπορείς να βρεις και το αναλυτικό πρόγραμμα με όλα δρώμενα.


Digital-Culture-Festival-poster





πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top