Crazy Cars – Review

0
Το Crazy Cars είναι ένα racing παιχνίδι από τη gametop, που δεν εστιάζει μόνο στη θέση που θα τερματίσετε, αλλά και στο πώς θα φτάσετε μέχρι εκεί. Το παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από εδώ χωρίς καθόλου διαφημίσεις. Το μέγεθος του είναι 114mb και το μόνο που απαιτεί, είναι να έχετε Windows.

Σε θέμα οδήγησης έχουμε ένα σύστημα που δεν αξιοποιεί σχεδόν καθόλου το φρένο για τις στροφές, αλλά βολεύει πολύ περισσότερο να αφήνετε εντελώς για λίγο το γκάζι. Το turbo ανεβαίνει όσο κάνετε εντυπωσιακά πράγματα μέσα στην πίστα και δεν επηρεάζει τη διαχείριση του οχήματος. Επίσης, προσφέρει μια πληθώρα από κάμερες για να χρησιμοποιήσετε αυτήν που σας βολεύει. Από τη μία έχουμε την κλασσική ελεύθερη κάμερα, όπου βλέπετε το αυτοκίνητο κοντά στην οθόνη και μπορείτε να του κάνετε και τις απαραίτητες μικρορυθμίσεις. Από την άλλη, έχουμε τη Miniature Camera, η οποία σας δίνει μια πιο μακρινή οπτική, δείχνοντάς σας έτσι μια πλήρη εικόνα του δρόμου και των κινδύνων που έρχονται.


ss-d34bc1abd993435693e36735d3bb8211aa947dd0-1920x1080


Στο θέμα συγκρούσεων για να βγείτε εκτός, θα πρέπει να κάνετε μετωπική, είτε με άλλα αυτοκίνητα είτε με τοίχους. Τα οχήματα δεν μπορούν να βγουν από τους δρόμους, καθώς υπάρχουν αόρατα boundaries, στα οποία όμως μπορείτε να τρακάρετε. Βέβαια, στους τοίχους είναι πολύ σπάνιο να τρακάρετε. Τις περισσότερες φορές απλά θα κόψετε λίγο ταχύτητα και θα πηγαίνετε παράλληλα με αυτούς.

Το κεντρικό mode του παιχνιδιού είναι το Career. Εκεί, μέσα από διάφορα πρωταθλήματα παίρνετε μέρος σε αγώνες. Ωστόσο, η νίκη σε έναν αγώνα δεν είναι αρκετή, καθώς υπάρχουν διάφοροι παράγοντες για να πάρετε τα αστεράκια που δίνει η κάθε πίστα. Οι παράγοντες αυτοί μπορεί να ζητάνε να μαζέψετε αρκετά λεφτά, ενώ βρίσκεστε στον αέρα ή να τρακάρετε όσο λιγότερο μπορείτε κατά την διάρκεια του αγώνα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να τερματίσετε στην πρώτη θέση αν θέλετε να πάρετε το μέγιστο αριθμό αστεριών και να ξεκλειδώσετε τις επόμενες πίστες. Μαζί βέβαια με τα αστεράκια, ξεκλειδώνετε και τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά.


ss-335805f80284d54f0f5aeccf0989e205b068922d-1920x1080


Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε νέα αυτοκίνητα, χρησιμοποιώντας τα χρήματα που παίρνετε από τους αγώνες, αλλά και να τα αναβαθμίσετε. Τα αυτοκίνητα είναι όλα διαθέσιμα από την αρχή για αγορά, αλλά οι περισσότερες αναβαθμίσεις είναι κλειδωμένες και χρειάζονται αστέρια για να τις ξεκλειδώσετε. Οι αναβαθμίσεις αυτές δεν επηρεάζουν μόνο την απόδοση του αυτοκινήτου, αλλά το αλλάζουν και εμφανισιακά. Τέλος, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα ενός οχήματος και να του προσθέσετε διάφορα αυτοκόλλητα.

Εμφανισιακά το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει κάποια μεγάλη καινοτομία, αντιθέτως οι λεπτομέρειες είναι περιορισμένες και τα αόρατα boundaries περιορίζουν τη διαδραστικότητα με την πίστα. Κάτι άλλο που δεν φαίνεται ωραίο, είναι η απότομη αλλαγή της περιοχής. Δηλαδή, εκεί που τρέχετε σε ένα καταπράσινο μέρος με ήλιο, το τοπίο αλλάζει απότομα σε μια χιονισμένη περιοχή. Όσο για τον τομέα του ήχου, έχουμε μια ποικιλία μουσικής, ενώ τα ηχητικά εφέ των συγκρούσεων είναι ρεαλιστικά.


ss-074b6f8e21d730ba09fc5c28ea55c7ab90197a34-1920x1080


Συνολικά, το Crazy Cars έχει έναν μεγάλο αριθμό πιστών, ενώ σπάει τη μονοτονία με τις διαφορετικές απαιτήσεις που έχει η καθεμιά από αυτές. Τα αόρατα boundaries καταντάνε κουραστικά ενώ τα γραφικά του είναι μέτρια. Ευτυχώς, στον τομέα του ήχου έχει γίνει καλή δουλειά, αλλά δεν είναι αρκετό. Όμως, το μικρό του μέγεθος και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται δυνατό μηχάνημα, είναι αρκετά για να του δώσετε μια ευκαιρία.

Θετικά
  • Οι απαιτήσεις στις διάφορες πίστες σπάνε την μονοτονία
  • Οι αναβαθμίσεις επηρεάζουν προς το καλύτερο την εμφάνιση των αυτοκινήτων

Αρνητικά
  • Οι περιοχές είναι περιορισμένες από αόρατους τοίχους
  • Τα τρακαρίσματα δεν είναι καθόλου ρεαλιστικά

 

5  Μέτριο!

Crazy Cars

Ένα ελαφρύ Racing παιχνίδι με πολλά όμως προβλήματα.




πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top